• Handelsbanken köprekommenderar Diös

  PUBLICERAD 2012-06-11 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-06-11 11:28

  Textstorlek

  Dela med andra


  Handelsbanken har börjat bevaka fastighetsbolaget Diös aktie. Enligt Nyhetsbyrån SIX inleder man med en köprekommendation och en riktkurs på 37 kronor per aktie. Det innebär att bankens analytiker värderar bolaget till knappt 2,8 miljarder kronor.

  Händelsevis sjönk Diösaktien ganska kraftigt vid 11-tiden när den handlades till 31,1 kronor vilket var 2,2 procent lägre än stängningskursen i fredags. Sedan dess har den återhämtat sig nästan helt och ligger nu på 31,7 kronor, 0,31 procent under fredagens stängningskurs. Bolagets marknadsvärde är för närvarande 2,37 miljarder.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived