• Samarbete i Högdalen

  PUBLICERAD 2012-04-02 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-04-02 12:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Nu inleds ett utvecklingssamarbete mellan aktörerna Granen Fastighetsutveckling, Veidekke Bostad, KF Fastigheter samt Citycon.

  Syftet med samarbetet är att stärka och samordna kommunikationen kring samarbetspartnernas olika aktiviteter via en gemensam PR-satsning som ska bidra till att öka attraktionskraften och förstärka Bo i Högdalen som varumärke.

  Citycon har förvärvat Högdalen Centrum och sköter förvaltningen i egen regi. Granen bygger 134 nya bostadsrätter i centrum där försäljning pågår. Veidekke bostad planerar, tillsammans med KF fastigheter, att bygga cirka 300 nya bostadsrätter med beräknad säljstart under 2013 där NAI Svefa är samordnare av projektet.

  – Då vi delar ett gemensamt intresse för Högdalen har vi valt att etablera ett samarbete. Tillsammans kommer vi att arbeta över företagsgränserna mot en gemensam vision att stärka varumärket Bo i Högdalen.” säger Christer Skagerlind, vd, Svefa Fastighetsutveckling och talesman för projektet.

  Projektet ingår i satsningen Söderortsvisionen som utformats av Stockholms stad. Initiativet syftar till att förbättra Söderort för boende och verksamma i området genom att öka tryggheten, bredda näringsliv och arbetsmarknad samt förbättra utbildningsmöjligheter, infrastruktur och stadsbyggnad.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Citycon

  1 kommentarer

  1. Peter 2012-04-16

   Mycket intressant information.

   Ser fram emot fler uppdateringar!

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived