• Ny vd för Cornerstone i Sverige

  PUBLICERAD 2012-04-24 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-04-24 16:25

  Cornerstones transaktionschef Mikael Igelström tillträder den 1 maj som ny vd i Sverige efter Lars Almquist, som går vidare internt och blir ansvarig för affärsutveckling i Norden.

  Cornerstones satsar på att utveckla sin verksamhet i Norden och som ett led i detta förstärks det nordiska samarbetet med en gemensam affärsutvecklingsfunktion under ledning av Lars Almquist, som fram till nu varit vd i Sverige. I stället tar transaktionschefen Mikael Igelström över som VD i Sverige, samtidigt som han fortsätter som transaktionschef i Norden.

  -Under de senaste två åren har Cornerstone i Sverige gått från ett filialkontor med tre personer till ett mer eller mindre komplett fastighetsbolag, med ansvar för fastigheter för mer än 4 miljarder kronor och långt framskridna planer på fondinvesteringar om ytterligare 2-3 miljarder kronor. Självklart vill jag fortsätta att bidra till den utvecklingen, säger Mikael Igelström, som också tar plats i Cornerstones Europa-ledning.

  Förändringarna i den nordiska organisationen följer naturligt på de förändringar som beslutats inom hela Cornerstone Europe, där förre affärsutvecklingschefen Charles Weeks nyligen blev Europachef. Cornerstones svenska organisation är i övrigt oförändrad.

  -Cornerstone fortsätter sin strategiska satsning på Norden, som är en mycket attraktiv marknad för internationella fastighetsinvesterare. Våra lokala team i Sverige och Finland har gjort oerhörda insatser under det senaste året, såväl med förändringarna inom NRF som med att utveckla affärerna och stärka vårt varumärke. Med rollbytet i den svenska ledningen kommer både Lars och Mikael att bli starkare och tydligare i sina respektive roller, säger Charles Weeks.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Cornerstone

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived