• Fastighetsägarna Stockholm utesluter medlem

  PUBLICERAD 2012-04-12 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-04-12 14:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighetsägarna Stockholm har beslutat att utesluta en medlem som allvarigt misskött förvaltningen i en av sina fastigheter.

  Efter ansökan från Hyresgästföreningen beslutade Hyresnämnden att Sylvi Wrandes fastighet i Västertorp skulle ställas under tvångsförvaltning i tre års tid. Svea hovrätt fastställde hyresnämndens beslut om tvångsförvaltning. Som skäl för besluten angavs bland annat att det fanns allvarliga brister i fastighetsförvaltningen på grund av ett sedan länge eftersatt underhåll samt att fastigheten inte förvaltats på ett godtagbart sätt för hyresgästerna.

  Fastighetsägarna Stockholms Ansvarsnämnd fann att Sylvi Wrande en längre tid allvarligt misskött förvaltningen av fastigheten och därmed åsidosatt god sed på hyresmarknaden.

  Mot bakgrund av bland annat detta föreslog Ansvarsnämnden för Fastighetsägarna Stockholms styrelse att utesluta Sylvi Wrande som medlem. Styrelsen beslutade i enlighet med Ansvarsnämndens förslag.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Fastighetsägarna Stockholm

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived