+
 • Jobba på Business Arena

  PUBLICERAD 2012-01-30 AV Marcus Bergstrand
  UPPDATERAD: 2016-02-09 16:54

  Vi söker studenter som är intresserade av att arbeta som värdar på Business Arena! Som värd kommer du att jobba med registreringen av evenemangets deltagare och talare. I rollen ingår även att finnas tillgänglig för våra besökare och bistå med enklare information och hänvisningar. I mån av tid kommer du även att få möjlighet att besöka de olika företagen i deras montrar och mingla med våra kunder.

  En ersättning på 500 kronor/dag kommer att utbetalas. Fika, lunch och enklare tilltugg ingår.

  Är du intresserad av att jobba som värd på Business Arena? Kontakta Erica eller Anette!

  Erica Gustavsson, erica.gustavsson[a]fastighetsnytt.se
  Anette Udd, anette.udd[a]fastighetsnytt.se

  2 kommentarer

  1. Linnea settergren 2016-01-15

   Hej!

   Det vore jättekul och givande att få medverka som värd under Business Arena.
   Jag har en utbildning inom Event Management och läser just nu mina sista månader till Fastighetsförvaltare.

   Tidigare har jag arbetat som värd på bland annat Turmässan på Svenska Mässan samt Matmässan på Eriksberg och det är alltid ett väldigt trevligt sätt att möta människor och arebeta med service.

   Hör gärna av er!

   Vänligen,
   Linnea Settergren

   Reply

  2. Pontus Aronsson 2015-07-28

   Hej,
   Jag är väldigt intresserad av att vara med och hjälpa till under business arena. Jag har tidigare varit med att arrangerat UF-mässa och jobbar just nu som projektledare på Drivhuset samtidigt som jag studerar fastighetsekonomi (sista året).

   Hör gärna av er vid intresse,

   Vänliga hälsningar
   Pontus Aronsson

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Domstolen stoppar Nobelbygget

  Fastighetsmarknad På tisdagen upphävde Mark- och miljödomstolen länsstyrelsens beslut om att anta detaljplanen för Nobel Center på Blasieholmen. “Det är verkligen en positiv nyhet för Stockholm, svenskarna och turismen”, säger Björn Tarras-Wahlberg till Fastighetsnytt. Men Stockholms stad kommer att överklaga beslutet. 

 • Tengbom rekryterar Uppsalachef

  Arkitektur, Rekrytering Tengbom gick nyligen ihop med Uppsalabyrån Werket. Nu rekryteras Niklas Malmfors som kontorschef för det gemensamma Uppsalakontoret. 

 • Etablerar Viktor Rydbergs nya skola i Sundbyberg

  Fastighetsmarknad Skandia Fastigheter etablerar Stiftelsen Viktor Rydbergs nya högstadie-och gymnasieskola i Sundbyberg. Den nya skolverksamheten öppnar hösten 2019 och planeras bli Sundbybergs största skola. 

 • ANNONS
 • Genesta köper Svea Artilleri

  Transaktioner Genesta har ingått avtal med AFA Fastigheter om att förvärva kontorsfastigheterna Svea Artilleri 10 och 11 i Stockholm.

 • ANNONS
 • Investerar 10 miljarder i Norden

  Fastighetsmarknad NREP har startat fonden NREP Nordic Strategies Fund III som ska investera i det icke prioriterade fastighetssegmentet i Norden. Det rör sig om en blandad kompott fastigheter, bland annat studentbostäder, hyresrätter till låg- och medelinkomsttagare, co-living för äldre och moderna logistikfastigheter.

 • Trianon tecknar stort avtal i Entré

  Syd, Uthyrning Trianon har tecknat ett femtonårigt hyresavtal omfattande cirka 4 700 kvadratmeter på Entré i Malmö. Ny hyresgäst är en icke-namngiven aktör som fyller lokalerna med bland annat glowgolf, boulebar, Laserdome och en större restaurang. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x