Posts Tagged ‘Trianon’

 • Hyr ut till Skatteverket i Rosengård

  Trianon Trianon har tecknat två nya hyresavtal i Rosengård Centrum. Nya hyresgäster är Skatteverket och BarnmorskeStationen. 

 • Trianon hyr ut 4000 kvadratmeter

  Trianon Trianon har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Extremezone AB. Lokalen omfattar 4000 kvadratmeter och är belägen i Entré i Malmö. 

 • Trianon in på kapitalmarknaden

  Trianon Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon undersöker nu möjligheten att emittera ett obligationslån på den nordiska marknaden. I det syftet har man anlitat Carnegie och Nordea som finansiella rådgivare.

 • Trianon hyr ut 3000 kvadratmeter

  Trianon Trianon förnyar hyresavtal med Coop Sverige Fastigheter AB om fastigheten Häggen 13 i Malmö. Fastigheten omfattar runt 3000 kvadratmeter och Coop Sverige bedriver redan dagligvaruhandel i lokalen. Det nya avtalet löper på i 12 år.

 • Storägare tankar Trianon

  Trianon Trianons vd, Olof Andersson, och styrelseledamoten Jan Barchan som tillsammans med Andersson är en av bolagets huvudägare, har båda tankat aktier i det Malmöbaserade bolaget.

 • Fler bostäder i Rosengård

  Trianon Detaljplaneringen av runt 90 nya bostäder i Rosengård har påbörjats. Detta efter ett beslut från stadsbyggnadsnämnden.

 • Storägare tankar Trianon

  Trianon Finansmannen Jan Barchan har på Lucia köpt 31 458 aktier i fastighetsbolaget Trianon där han sitter i styrelsen. Aktierna köpte han till kursen 50,75 kronor, enligt Finansinspektionens insynsregister.

 • Willhem säljer stort Malmö-bestånd

  Trianon Victoria Park och Trianon förvärvar 722 lägenheter i Malmö för 795 miljoner kronor. Säljare är Willhem som även säljer kommersiella lokaler.

 • Styrelseledamot tankar Trianon

  Trianon Boris Lennerhov, styrelseledamot i Malmöbaserade Trianon, köpte den 26 oktober 5 000 aktier i bolaget till kursen 49 kronor per aktie.

 • Trianon delårsrapport K3 2017

  Trianon Resultat i korthet för perioden januari – september 2017 Hyresintäkterna ökade med 55 procent och uppgick till 187,8 Mkr (121,1). Driftsöverskottet uppgick till 120,3 Mkr (79,3) och överskottsgraden till 64 procent. Förvaltningsresultatet uppgick till 96,0 Mkr (93,4). Periodens resultat uppgick till 265,0 Mkr varav 251,1 Mkr hänförligt till moderbolagets aktieägare, motsvarande ett resultat per aktie

  Uthyrning för Trianon i Entré

  Trianon Trianon har tecknat hyresavtal med Region Skåne i den nyrenoverade delen av Entré i Malmö.

 • Trianons ordförande stuvar om

  Trianon Mats Cederholm, styrelseordförande i Trianon, stuvade på tisdagen om i sitt innehav i bolaget och flyttade 750 000 B-aktier från sitt bolag Cedalma till sin privata portfölj. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

 • Vd ökar innehav i Trianon

  Trianon Olof Andersson, vd för Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon, köpte på torsdagen 10 000 aktier i bolaget till kursen 49,5 kronor per aktie.

 • Trianon rekryterar Anna Heide

  Trianon Fastighets AB Trianon rekryterar Anna Heide som ny affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från MKB Fastighets AB i Malmö, där hon arbetat som CSR-chef och fastighetschef.

 • Livat i börsholken

  Trianon Det var rejäl feststämning på Stockholmsbörsen på onsdagsmorgonen när fem olika bolag noterades samtidigt på börsens olika marknadsplatser. Fem börsklockor dånade i kör och skapade ett rejält liv i kombination med konfetti som sprutade över besökarna som sannolikt var över ett hundra till antalet.

 • Trianon tas upp för handel 21 juni

  Trianon Första dag för handel med Trianons aktie beräknas bli 21 juni. Aktien kommer att listas på First North Premier under kortnamnet Trian B och bolaget kommer i samband med listningen att emittera nya aktier för 300 miljoner kronor.

 • Trianon till börsen

  Trianon Det är bråda dagar på Malmöbaserade Trianon som nyligen ingick avtal om att förvärva köpkvarteret Entré i Malmö. På onsdagen gick bolaget ut med information om att man har för avsikt att lista sin B-aktie på Stockholmsbörsens tillväxtmarknad First Norths premiärsegment, First North Premier.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived