Posts Tagged ‘rapport’

 • Rapportvåg att vänta i veckan

  rapport Rapportsäsongen drogs igång på torsdagen när Atrium Ljungberg släppte sin rapport för första kvartalet och i veckan kommer en våg av rapporter. Hela 23 av de 45 bolag som är inkluderade i Fastighetsnytts aktieindex FSBX kommer att rapportera för första kvartalet och bland dem många av de mest tongivande bolagen i indexet.

 • Inga större frågetecken i Castellums rapport

  rapport Castellum är i vanlig ordning först ut att redovisa sittt bokslut för det gångna året och bolagets bokslutskommuniké som offentliggjordes på torsdagen är högintressant av två olika skäl.

 • Atrium Ljungberg höjer resultatprognosen

  rapport Samtidigt som Atrium Ljungberg på tisdagen offentliggjorde sitt resultat för andra kvartalet och första halvåret passade man på att justera sin resultatprognos uppåt till för helåret 2016.

 • Catena presenterar sitt halvår

  rapport Catena släppte på måndagen sin rapport för andra kvartalet och därmed även för första halvåret. I ett pressmeddelande sammanfattar man rapporten som följer.

 • Starkt kvartal av Castellum som stiger rejält på börsen

  rapport Castellum blev på onsdagen först ut bland samhällsbyggnadsbolagen att offentliggöra sitt resultat för fjärde kvartalet 2015 och samtidigt summera upp året. För kvartalet gör man ett driftöverskott på 550 miljoner kronor, 26 miljoner mer än ifjol. Utdelningen höjs med 30 öre per aktie.

 • Klövern i fortsatt tillväxt

  rapport Klövern redovisar ett driftnetto om 460 miljoner kronor för årets tredje kvartal och ökar med 16 miljoner jämfört med motsvarande kvartal ifjol.

 • Rekordkvartal för Wihlborgs

  rapport Wihlborgs redovisar ett driftnetto på 388 miljoner kronor för årets tredje kvartal och ökar därmed sitt driftnetto med 34 miljoner jämfört med motsvarande kvartal ifjol. Enligt vd Anders Jarl är det dessutom det största driftnettot Wihlborgs åstadkommit på ett kvartal i sin historia.

 • Castellum ökar förvaltningsvinsten

  rapport Castellum redovisar ett driftnetto på 597 miljoner kronor för årets tredje kvartal och sett till driftnetto gör man därmed ett marginellt sämre kvartal än ifjol då driftnettot hamnade på 599 miljoner.

 • Godkänt tredje kvartal för Tribona

  rapport Tribona redovisar ett driftnetto på 81 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal ifjol är det en försämring med 14 miljoner kronor. Det är dock ingen vidare jämförelsemåttstock men när man jämför effektivitetsnyckeltalet överskottsgrad visar det sig att den har fallit med 6,1 procentenheter till 80,2 procent.

 • Rapportkalender – Håll öga på värdeförändringar i kvartalsrapporterna

  rapport Det tredje kvartalet 2015 är över och det betyder att en intensiv rapportsäsong väntar runt hörnet. Först ut blir Castellum och Tribona som presenterar sina resultat för tredje kvartalet torsdagen 15 oktober.

 • Stabilt men ändå relativt svagt första kvartal

  rapport Hufvudstaden redovisar ett driftnetto på 278,3 miljoner kronor för årets första kvartal, något mindre än för motsvarande kvartal ifjol då driftnettot hamnade på 287,8 miljoner.

 • Stadigt kvartal för Vasakronan

  rapport Värdeförändringen på fastigheter uppgick till 2 227 miljoner kronor, jämfört med 521 miljoner förra året, vilket motsvarar en värdeökning på 2,4 procent.

 • NCC delårsrapport

  rapport NCC publicerade idag sin delårsrapport för första kvartalet 2015.

 • Wihlborgs startar året stabilt

  rapport Wihlborgs Fastigheter har börjat 2015 stabilt. Förvaltningsresultatet ökade med 10 procent jämfört med förra året.

 • Bra kvartal för Catena

  rapport Catenas förvaltningsresultat ökade med 31 procent första kvartalet, jämfört med samma period i fjol. I år blev det 55,9 miljoner kronor, jämfört med 42,7 miljoner kronor förra året – en ökning med drygt 13 miljoner.

 • Corem visar stabilt resultat

  rapport Corem Property Group nådde ett förvaltningsresultat på 58 miljoner kronor första kvartalet, vilket är en ökning med 6 miljoner jämfört med motsvarande kvartal förra året.

 • Wallenstams delårsrapport

  rapport Förvaltningsresultaten ökade med 9 procent, 20 miljoner, från 138 till 150 miljoner jämfört med samma kvartal förra året, enligt Wallenstams delårsrapport.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived