Posts Tagged ‘Jonas Nygren’

 • Jonas Nygren, Anette Sand och Reinhold Lennebo stod på scen. Foto: Maria Nordlander.

  ”Vi är mossiga och efterblivna i branschen”

  Jonas Nygren Hyresförhandlingarna mellan allmännyttan och de privata fastighetsägarna går bättre – men det stora problemet för hyresgästerna är avsaknaden av social bostadspolitik.

 • Jonas Nygren

  ”Vill man inte ha grannar ska man inte bo i Stockholm”

  Jonas Nygren De planerade satsningarna på höghastighetsjärnväg öppnar upp möjligheter för bostadsbyggande när nya intressanta stationslägen tillkommer. Men det finns också risker, menar Jonas Nygren, tidigare KSO i Sundbyberg, som tror att det kan bli dyrt om man inte tänker rätt.

 • Jonas Nygren. Foto: Hyresgästföreningen.

  Föreslår blocköverskridande lösning

  Jonas Nygren Vem tar över som bostadsminister efter Mehmet Kaplan? Den frågan är fortfarande obesvarad och det finns ett antal förslag. En av de föreslagna är Jonas Nygren som själv föreslår ett helt annat alternativ.

 • Jonas Nygren. Foto: Hyresgästföreningen.

  Jonas Nygren till Hyresgästföreningen

  Jonas Nygren Jonas Nygren, tidigare socialdemokratisk ordförande i kommunstyrelsen i Sundbyberg, blir ny förbundschef på Hyresgästföreningen.

 • Illustration: Petter Furå.

  Blir han nästa bostadsminister?

  Jonas Nygren Fastighetsnytts läsare har under en veckas tid haft möjligheten att rösta fram sin favorit som Mehmet Kaplans ersättare på bostadsministerposten. Nu kan vi avslöja resultatet.

 • Stefan Löfven. Foto: Magnus Länje.

  Vem blir ny bostadsminister?

  Jonas Nygren I kölvattnet av Mehmet Kaplans avgång har spekulationerna kring vem som blir hans ersättare dragit igång. Även här på redaktionen har det spekulerats.

 • Spökstationen vid Kymlinge. Foto: Holger Ellgard/Wikimedia.

  Vill flytta gränsen för att bygga i Kymlinge

  Jonas Nygren Stockholms stad vill justera kommungränsen mot Sundbyberg för att bygga en ny stadsdel i Kymlinge – något som varit en knivig fråga för Sumpan under lång tid.

 • Jonas Nygren. Foto: Maria Nordlander.

  Jonas Nygren lämnar Sundbyberg-styret

  Jonas Nygren Jonas Nygren (S), Kommunstyrelsens ordförande i Sundbyberg sedan drygt fem år tillbaka, lämnade på fredagen in sin avsägelse. En ny, grön/blå koalition kommer att ta vid i hans ställe.

 • Jonas Nygren. Foto: Maria Nordlander.

  Tillväxt – ett medvetet och politiskt val

  Jonas Nygren 2 160 upplagor av Sveriges minsta kommun ryms i Sveriges största. Samtidigt är Sundbyberg, Sveriges till ytan minsta kommun, också landets mest tätbefolkade. ”Är du anställd i Sundbyberg så ska du jobba med tillväxt, oavsett var du jobbar”, säger Jonas Nygren, KSO i kommunen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived