Posts Tagged ‘Fabege’

 • Fabege hyr ut 13800 kvadratmeter i Solna

  Fabege Fabege hyr ut lokaler om 13 800 kvadratmeter i Solna Business Park. Ny hyresgäst blir Skolverket som flyttar in i slutet av 2019.

 • Fabege rekryterar inom stadsutveckling

  Fabege Maria Majtorp en ny tjänst inom Fabeges affärsutvecklingsteam med fokus på planläggning och fastighetsutveckling i tidiga skeden.

 • Fabege delårsrapport K3 2017

  Fabege Hyresintäkterna ökade till 1 688 Mkr (1 573) främst till följd av att färdigställda projektfastigheter genererar intäkter. I identiskt bestånd ökade intäkterna med cirka 8,5 procent (9). Driftsöverskottet ökade till 1 230 Mkr (1 125). I identiskt bestånd ökade driftsöverskottet med cirka 11,5 procent. Överskottsgraden uppgick till 73 procent (72). Förvaltningsresultatet ökade med 12 procent

  Fabege anlitar Skanska i Sjöstaden

  Fabege Fabege uppför just nu fastigheten Hammarby Terrassen i Hammarby Sjöstad. Nu har man tecknat ett samarbetsavtal med Skanska som entreprenör.

 • De ska utse Erik Paulssons efterträdare

  Fabege Fabeges valberedning för bolagsstämman 2018 har utsetts. Den representerar de fyra största ägarna i bolaget, motsvarande 25,49 procent av kapitalet och består av Bo Forsén som är ordförande.

 • Fabege-aktier för 27 miljoner byter ägare

  Fabege Strax innan klockan 17 på onsdagen mäklade ABG Sundal Collier en aktiepost om 155 034 aktier i Fabege. Enligt Fastighetsnytt Aktieservice mäklades aktierna till kursen 171,6 kronor.

 • Fabege investerar 1,1 miljarder i Haga Norra

  Fabege Fabege tecknar avtal med Bilia vilket innebär att Fabege nu kan påbörja utvecklingen av stadsdelen Haga Norra med 900 lägenheter och 70 000 kvadratmeter kommersiella ytor som redan planlagts.

 • Tar han över efter Paulsson?

  Fabege När Erik Paulsson nu meddelat att han går i välförtjänt pension uppstår naturligtvis frågan vem som kommer att axla hans mantel som styrelseordförande i Fabege och Wihlborgs, och därmed som någon sorts ledare av Paulsson-sfären.

 • Erik Paulsson lämnar styrelseuppdrag

  Fabege Erik Paulsson har beslutat att i samband med respektive bolags årsstämmor till våren lämna sina uppdrag som styrelseordförande i Wihlborgs och Fabege samt att lämna styrelsen för Catena där han är ordinarie ledamot.

 • Tecknar stort avtal med Swedbank i Sundbyberg

  Fabege Fabege har tecknat ett grönt hyresavtal med Swedbank omfattande 16 500 kvadratmeter i fastigheten Grand Central Sundbyberg där banken samlokaliserar flera olika funktioner. Kontorsdelen är därmed fullt uthyrd.

 • Fabege öppnar för fler gröna obligationer

  Fabege Fabege utökar sitt gröna MTN-program, sitt program för emission av gröna obligationer, till 5 miljarder kronor. Det innebär att man utökar programmet med 3 miljarder.

 • Fabege delårsrapport K2 2017

  Fabege Hyresintäkterna ökade till 1 108 Mkr (1 039) främst till följd av att färdigställda projektfastigheter genererar intäkter. I identiskt bestånd ökade intäkterna med cirka 8 procent (7). Driftsöverskottet ökade till 795 Mkr (724). I identiskt bestånd ökade driftsöverskottet med cirka 13 procent. Överskottsgraden uppgick till 72 procent (70). Förvaltningsresultatet ökade med 10 procent till 449

  Utlandsregistrerade äger fastighetsaktier för 95 miljarder

  Fabege Investerare med hemvist i utlandet, både privata och institutionella, äger svenska fastighetsaktier till ett marknadsvärde om 94,5 miljarder kronor. Huvudlistans fastighetsbolag värderades till sammanlagt 377,8 miljarder kronor och den utländska ägarandelen motsvarar således 25 procent av det samlade börsvärdet.

 • Flyttar in hos Fabege

  Fabege Fastighetsbolaget Prime Living, som hyr ut bostäder till studenter i modulfastigheter, flyttar sitt huvudkontor till Pyramidvägen 7 i Solna och blir därmed hyresgäst hos Fabege.

 • ”Kommunerna måste ta större ansvar”

  Fabege Under måndagen bjöd Storstaden Bostad in till politiskt samtal mellan Stockholms stadsbyggnadsborgarråd Roger Mogert (S) och Sundbybergs kommunalråd Stefan Bergström (C).

 • Gemensamt bolag för Citylogistik

  Fabege Catena, Fabege, Ragn-Sells och Servistik bildar ett till lika delar ägt bolag, Urban Services för att skapa en gemensam citylogistik för alla inkommande och utgående transporter i Arenastaden i Solna.

 • Nytt avtal för driften av Friends Arena

  Fabege AEG är ny operatör på Friends Arena. Hyresavtalet mellan AEG och Arenabolaget, som ägs av Svenska Fotbollförbundet och Fabege, är på 10 år.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived