• Styrelserum

  Ny styrelse och vd i Concent

  Concent-affären Concents huvudägare och tidigare styrelseordförande, Björn Sahlström, går in som vd i det krisande bolaget. Det beslöt bolagets nyvalda styrelse som valdes på Concents extra stämma som gick av stapeln på måndagen.

 • Modell över Barents Center.

  Avtal klart för Barents Center

  Concent-affären Efter många turer har Concent slutfört förhandlingarna med BC Investment om försäljning av Barents Center. Bolaget avyttrar projektet till en kontant köpeskilling om 60 miljoner kronor.

 • concent

  Fordringsägarna tar över Concents projekt

  Concent-affären Krisdrabbade Concent säljer i princip hela sin projektportfölj – en lösning som styrelsen kommit fram till är den enda möjligheten för bolagets överlevnad.

 • Illustration: Petter Furå.

  Frånträde från Barents Center skjuts upp igen

  Concent-affären Concents frånträde från Barents Center och bolagets förtida inlösen av ett obligationslån om 200 miljoner kronor har nu ännu en gång skjutits på framtiden.

 • Styrelserum

  Sahlström ensam kvar i Concents styrelse

  Concent-affären Gustaf Leijonhufvud har begärt utträde ut Concents styrelse. Anledningen uppges vara att han och ordföranden Björn Sahlström ”har olika uppfattningar om bolagets framtid”.

 • Illustration: Petter Furå.

  Concent ställer in betalningar

  Concent-affären Concent meddelar på onsdagen att bolaget tvingas ställa in betalningarna för två obligationer som koncernbolaget Concent Utveckling Holding 3 emitterat under 2016.

 • Henrik Gidmark. Foto: Concent.

  Henrik Gidmark lämnar Concent

  Concent-affären Henrik Gidmark som har varit tillförordnad vd för krisdrabbade Concent sedan Matias Lindberg lämnade vd-posten i början av februari lämnar på fredagen bolaget för att den 1 april ta över tjänsten som vd för Norlandia Fastighetsutveckling.

 • Modell över Barents Center.

  Tillträde till Barents Center skjuts upp – igen

  Concent-affären Concents frånträde från Barents Center som skulle ägt rum på tisdagen skjuts upp ytterligare drygt en vecka. Orsaken är att det arbete med den legala strukturen av affären inte är klart.

 • Styrelserum

  Ännu en ledamot lämnar Concent

  Concent-affären Anders Öinert, styrelseledamot i Concent, har begärt eget utträde ur styrelsen. Anledningen är enligt ett pressmeddelande att hans uppdrag konkurrerar med andra åtaganden.

 • Illustration: Petter Furå.

  Concent ställer in extra bolagsstämma

  Concent-affären Det krisdrabbade bolaget Concent meddelar på torsdagsmorgonen att man ställer in den extra bolagstämma som skulle ha hållits imorgon, fredag.

 • Foto: Dreamstime.

  Concent backar ur Strago-affär

  Concent-affären Styrelsen för Concent har meddelat att man inte kommer att föreslå den extra bolagsstämman att godkänna affären med Strago Fastighetsutveckling Holding eftersom man ”tror man kan få bättre villkor”.

 • Styrelserum

  Sahlström ny ordförande i Concent

  Concent-affären Concents extra bolagsstämma valde på torsdagen en ny styrelse för bolaget. Styrelsen består som tidigare av tre ledamöter varav två är huvudägarna Björn Sahlström och Gustaf Leijonhufvud.

 • concent

  Tillträde till Barents Center skjuts upp

  Concent-affären Concent har meddelat att bolaget kommit överens med köparna av Barents Center, BC Investments AB, att tillträde till projektet senareläggs till senast den 21 mars.

 • Styrelserum

  Söderholm lämnar Concents styrelse

  Concent-affären Runar Söderholm, styrelseledamot i Concent, har begärt eget utträde ur styrelsen.

 • concent

  Tillförordnad vd till krisdrabbat Concent

  Concent-affären Det är beslutat att Henrik Gidmark kliver in som tillförordnad vd i Concent. Styrelsen har även återkommit med ytterligare information om affären där Mikael Fahlander sålt samtliga aktier i bolaget.

 • transaktion

  Fahlander säljer Concent-innehav

  Concent-affären Investeraren Mikael Fahlander med familj har sålt samtliga aktier i det problemtyngda fastighetsutvecklingsbolaget Concent.

 • concent

  Concent byter namn och tar in nytt kapital

  Concent-affären Bostadsutvecklingsbolaget Concent byter firmanamn till Devin och tar in 20 miljoner kronor i nytt kapital från sin huvudägare, Mikael Fahlander.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived