+
 • Trianon hyr ut 3000 kvadratmeter

  PUBLICERAD 2018-01-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-19 09:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  Trianon förnyar hyresavtal med Coop Sverige Fastigheter AB om fastigheten Häggen 13 i Malmö. Fastigheten omfattar runt 3000 kvadratmeter och Coop Sverige bedriver redan dagligvaruhandel i lokalen. Det nya avtalet löper på i 12 år.

  – Vi är glada att kunna fortsätta vår hyresrelation med Coop Sverige och för att de delar vår syn på hållbarhet och utvecklingspotential i området. Uthyrningen passar bra i vår långsiktiga plan för området och det kommer även att stärka vår satsning på Entré som ligger i nära anslutning till fastigheten, säger Olof Andersson VD på Trianon.

  Dessutom kommer fastigheten genomgå en ombyggnation under våren, som planeras stå färdig i juni 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x