+
 • Sjöberg chef för JLL Capital Markets Sverige

  PUBLICERAD 2018-01-16 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-01-16 09:19

  Textstorlek

  Dela med andra

  Joacim Sjöberg, som anslöt till JLL 2017, tar över ansvaret för Capital Markets i Sverige efter Tom Lindahl.

  Joacim Sjöberg ska vidareutveckla verksamheten samt tydligare integrera affären med övrig Capital Markets-verksamhet inom Norden och resterande EMEA. Tom Lindahl kommer framöver helt fokusera på att skapa och genomföra affärer.

  – Efter ett antal år av utveckling och förädling, står vår verksamhet inom Capital Markets nu på tre tydliga ben; transaktionsrådgivning, corporate finance samt finansieringsrådgivning. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling för att ytterligare förstärka och utveckla vårt marknadsledande erbjudande inom Capital Markets, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x