+
Bild: Serneke
 • Serneke och Svenska Mässan tecknar samarbetsavtal

  PUBLICERAD 2018-01-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-11 14:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Serneke går in i ett samarbetsavtal med Svenska Mässan i syfte att starta planeringen av ett utvecklingsprojekt i Göteborg. Projektet rör utbyggnaden av Svenska Mässans anläggning på Korsvägen, som i sin tur påverkar befintliga fastigheter i området.

  – Svenska Mässans expansionsplaner fram till 2030 omfattar utbyggda entréer, flexibla mötes- och eventytor samt ökad hotell- och kontorskapacitet i ett nytt fjärde torn, säger Carin Kindbom VD och koncernchef för Svenska Mässan.

  Avtalet innebär att företagen tillsammans leder utvecklingen av området. Samarbetet startar omgående.

  – Att få vara med och utveckla Göteborgs viktigaste knutpunkt för besöks-och mötesindustrin är inspirerande. Nu ser vi fram emot utmaningen som ligger framför oss, säger Davor Sinik, Regionchef Speciella Projekt Serneke Bygg.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x