+
 • Ny certifiering inom hållbar stadsutveckling

  PUBLICERAD 2018-01-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-18 16:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Sweden Green Building Council har släppt Citylab Action, en ny certifiering för hållbara stadsdelar. Det nya systemet är den första inom hållbar stadsutveckling som är helt anpassat för svenska förhållanden.

  – Citylab Action-certifieringen kommer göra stor skillnad i svensk stadsutveckling. Den ger, i det här första steget, svenska stadsutvecklingsprojekt möjlighet att få koll på alla processer och skapar ordning i det fortsatta arbetet, säger Cecilia Ehrenborg Williams, VD på Sweden Green Building Council.

  Arbetet med Citylab Action startade redan 2010 och har engagerat tusentals medarbetare. Under onsdagen släpptes till sist den slutgiltiga guide som specificerar kraven för att kunna certifiera projekt med den nya stämpeln.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x