+
Brf Stadsparkhusen byggs intill stadsparken och bara ett par minuters promenad till butiker, caféer, skolor och stationen. Illustration: Midroc
 • Midroc bygger i Trelleborg

  PUBLICERAD 2017-12-04 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 13:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Midroc bygger två femplanshus med totalt 38 bostadsrätter i Trelleborg centrum.

  – Som entreprenör i det här projektet säkerställer vi leverans med hög kvalitet, på utsatt tid och till en säkerställd kostnad, säger Björn Niklasson, distriktschef på Midroc Construction, i ett pressmeddelande.

  Under byggnaderna finns ett garage och mellan dem en gemensam innergård. Bostadsrättsföreningen Stadsparkhusen blir centralt belägen invid stadsparken med närhet till butiker, bibliotek, buss- och tågstation.

  – Eftersom det inte har byggts så många nya bostäder i Trelleborg på senare år är det ett välkommet tillskott. Med drygt ett år kvar till inflyttning är redan 80 procent av bostäderna sålda, säger Anders Koch, affärschef på Midroc Properties, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Fakta

  Byggherre: Midroc Properties
  Arkitekt: Arkitektlaget
  Totalentreprenör: Midroc Construction
  Bo- och lokalarea: knappt 4 000 kvadratmeter
  Entreprenadens ordersumma: drygt 60 miljoner kronor
  Midrocs totala investering uppgår till drygt 100 miljoner kronor
  Inflyttning: vintern 2018-2019
  På grannfastigheten uppförs en liknande byggnad av ett lokalt fastighetsbolag, Alsingevallen.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Anders Kvist lämnar Kungsleden

  Rekrytering Kungsledens CFO och vice vd Anders Kvist lämnar företaget efter nästan sex år och blir ny senior rådgivare till Erik Thedéen på Finansinspektionen.

 • Billy McCormac till Prime

  Rekrytering Billy McCormac återvänder till Prime och blir ansvarig för Urban Affairs, en del av Primes Public Affairs-erbjudande. Han kommer närmast från Fastighetsägarna där han axlat rollen som vd i fem års tid.

 • Svein Erik Lilleland tar över D. Carnegie

  Rekrytering Svein Erik Lilleland, idag styrelseledamot och tf vd, tar över som vd för D. Carnegie & Co. Han efterträder Ulf Nilsson som lämnade bolaget under hösten. 

 • ANNONS
 • Sagax köper i Nederländerna

  Transaktioner Sagax har köpt tre lager- och industrifastigheter i Nederländerna för 214 miljoner kronor. Fastigheterna omfattar 31 500 kvadratmeter uthyrningsbar yta varav 89 procent är uthyrd.

 • ANNONS
 • AMF:s nya satsning – The Lobby

  Handel På onsdagen förhandsvisade AMF Fastigheter ett sprillans nytt koncept som ska möta de utmaningar som handeln står inför. The Lobby öppnar dörrarna för allmänheten i april.

 • Het kontorsmarknad i Stockholm

  Kontor I fjol ökade hyrorna på Stockholms kontorsmarknad med 13 procent. Sverige har därmed klättrat ännu högre i den europeiska rankningen, enligt JLL Nordic Outlooks senaste rapport. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x