+
Visionsbild: Stendörren.
 • Lanserar nytt logistikcenter i Upplands-Bro

  PUBLICERAD 2017-11-16 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-11-16 09:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Tidigare i år förvärvade Stendörren en halv miljon kvadratmeter industrimark i Upplands-Bro, granne med mark man sedan tidigare ägde. Nu lanserar bolaget ”GreenHub Bro” – ett nytt logistikcenter som ska utvecklas på den stora markytan.

  I GreenHub Bro finns sedan tidigare Coops centrallager för kolonialvaror. Nyligen har även företaget Dahl tecknat hyresavtal som avser deras framtida centrallager. GreenHub Bro omfattar cirka 1 400 000 kvadratmeter mark med möjlighet att bygga upp till 400 000 kvadratmeter lokalyta i byggnadsstorlekar från 5 000 till 100 000 kvadratmeter.

  – Med GreenHub Bro vill vi skapa en modern och hållbar arbetsplats för tusentals personer som möter framtidens krav på miljövänliga och flexibla logistiklösningar samtidigt som konsumenternas krav på snabba leveranser kan tillgodoses, säger Fredrik Brodin, vd på Stendörren Fastigheter.     

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x