+
Helsingfors.
 • Niam säljer fastigheter i Helsingfors

  PUBLICERAD 2017-10-25 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-10-25 16:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Niam säljer nio kontorsfastigheter i Helsingfors, Finland, till Schroder Nordic Real Estate Fund. Under innehavsperioden har Niam fokuserat på aktiv förvaltning och har bland annat certifierat ett antal fastigheter enligt BREEAM In-Use.

  – Vi har under de senaste åren byggt ett betydande innehav på Helsingfors kontorsmarknad, några av dessa fastigheter har nu sålts. Niam kommer fortsätta att vara en aktiv förvaltare och investerare på marknaden i Helsingfors, säger vd på Niam, Fredrik Jonsson.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x