+
 • Newsec anställer för digital utveckling

  PUBLICERAD 2017-10-10 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-10-10 09:59

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Newsec anställer Karl-Fredrik Ottermark som Business Application Manager i göteborg. Han är en del i en satsning på systemutveckling, och kommer jobba med att driva företagets digitala utveckling framåt.

  Han kommer närmast från Thomas Concrete Group där han arbetat som IT-projektledare. I sin nya roll kommer han att ta ett helhetsgrepp om systemlösningar. Rollen innefattar även att tillsammans med systemkoordinatorerna ansvara för att Newsec använder enhetliga lösningar och relevant teknik främst till kunduppdragen men också internt.

  – Newsec vill alltid vara i framkant när det kommer till digitalisering och därför förstärker vi med systemkunskap inom Property Asset Management-benet, säger Mattias Johansson, chef Newsec svenska förvaltningsverksamhet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x