+
Johan Zetterstedt under Business Arena Stockholm tidigare i höst. Foto: Vincent Palma.
 • Mer fokus på utveckling när Fastighetsnytt växer

  PUBLICERAD 2017-10-09 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-10-09 10:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  Business Arena expanderar där man inledningsvis lanserar ett event i London nästa år och fler nyheter är på gång. Det innebär ett ökat fokus på utvecklingsarbetet samtidigt som kontoret växer inom alla delar. I och med detta planerar Fastighetsnytt att göra förändringar i ledningsstrukturen.

  Fastighetsnytt har nya ägare sedan årsskiftet. Johan och Henrik Zetterstedt såg försäljningen som ett naturligt steg för att både Fastighetsnytt och mötesplatsen Business Arena skulle kunna fortsätta expandera. Närmast siktar Fastighetsnytt mot London och ett första Business Arena i annat land, och fler nyheter är på gång. Mot bakgrund av detta har Johan Zetterstedt beslutat att lägga mer fokus på utveckling av befintliga och nya arenor. Det innebär att Fastighetsnytt inleder en rekryteringsprocess för ny vd.

  – Det här är det bästa för att företaget ska fortsätta utvecklas. Vi har på de senaste tio åren vuxit från att vara sju personer till att i dag vara över 20 medarbetare på kontoret. I och med det höga tempot och det stora spannet av verksamheter så krävs det ett tydligt och närvarande ledarskap, samtidigt som vi utvecklar vår affär. Därför tar vi in ny kraft för att hålla ihop kontoret med fokus på att bygga vidare på den starka grupp vi har. Det kommer innebära att jag framöver kan ägna mer tid åt våra kunder och arbeta med att stärka och förbättra både nya och gamla koncept, säger Johan Zetterstedt.

  Från Bonnier finns en uttalad vilja att satsa, med ambitionen att fortsätta utveckla verksamheterna i Fastighetsnytt och Business Arena.

  – Vi planerar att både ta Business Arena till nya marknader, vilket vi börjar med redan i vår med London, samt utveckla nya koncept och affärer. Jag ser fram emot att göra detta tillsammans med Johan och Henrik med ökad intensitet och fokus nu när vi stärker upp ledningsteamet ytterligare genom rekryteringen av en ny vd, säger Anders Eriksson, vd Bonnier News.

  Rekryteringsprocessen har påbörjats och genomförs av Real Competence.

  Fastighetsnytt Förlags AB

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Västerås bygger staden inåt

  Fastighetsmarknad Den nya visionen för Västerås är ”staden utan gränser”. I samma andetag lyckas man bygga väldigt mycket stad just inom stadens gränser genom att omvandla gammal industrimark till blandade stadsdelar med bostäder, arbetsplatser och service. Den främsta symbolen för framåtandan blir nya resecentrum i stadsdelen Kungsängen.

 • Batterifabrik till Skellefteå

  Norr, Samhälle Northvolt meddelar att kampen mellan Skellefteå och Västerås om tillverkningen av lithium-jon batterier slutar med delat ansvar. Fabriken förläggs i Skellefteå medan huvuddelen av forskning och utveckling sker i Västerås.

 • Byggmiljoner läggs i fel kassa

  Ekonomi Förra året fick Trollhättan 18 miljoner kronor av staten för att öka bostadsbyggandet, men pengarna har i stället hamnat i kommunens allmänna kassa. Det rapporterar P4 Väst. 

 • ANNONS
  • Ny finanschef på Real Holding

   Rekrytering Lars-Olof Olsten, diplomerad ekonom, tillträdde som CFO för Real Holding den första oktober. ”Med hans erfarenhet, kunskap och nätverk börjar vi lägga grunden för Real 2.0.”, säger vd Anna Weiner Jiffer.

  • Per Lindblad ny vd på bank

   Rekrytering Landshypotek Bank har utsett Per Lindblad, som varit verksam inom finansiering av fastigheter i över 20 år, som ny vd. Han kommer närmast från SEB.  ”Hans långa erfarenhet från fastigheter är en utmärkt grund”, säger styrelseordförande.

 • Ny affärsenhetschef för JM Bostad Riks

  Rekrytering Susanne Persson efterträder Sören Bergström som ansvarig för affärsenhet JM Bostad Riks i JMs koncernledning.

 • ANNONS
 • Catella bildar bolag och köper 72 fastigheter

  Fastighetsmarknad Catella bildar ett nytt bolag – Tre Kronor Property Investment. Ett första förvärv är gjort: 72 livsmedelsfastigheter i södra Sverige. Vd för det nya bolaget blir Michael Johansson, bland annat tidigare vd för ICA Fastigheter. 

 • Högre hyra för tiotusentals hushåll

  Bostäder - Syd Förhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och MKB är klara och resulterade i en hyreshöjning på 1,02 procent för cirka 22 500 hushåll i Malmö. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x