+
Johan Zetterstedt under Business Arena Stockholm tidigare i höst. Foto: Vincent Palma.
 • Mer fokus på utveckling när Fastighetsnytt växer

  PUBLICERAD 2017-10-09 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-10-09 10:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  Business Arena expanderar där man inledningsvis lanserar ett event i London nästa år och fler nyheter är på gång. Det innebär ett ökat fokus på utvecklingsarbetet samtidigt som kontoret växer inom alla delar. I och med detta planerar Fastighetsnytt att göra förändringar i ledningsstrukturen.

  Fastighetsnytt har nya ägare sedan årsskiftet. Johan och Henrik Zetterstedt såg försäljningen som ett naturligt steg för att både Fastighetsnytt och mötesplatsen Business Arena skulle kunna fortsätta expandera. Närmast siktar Fastighetsnytt mot London och ett första Business Arena i annat land, och fler nyheter är på gång. Mot bakgrund av detta har Johan Zetterstedt beslutat att lägga mer fokus på utveckling av befintliga och nya arenor. Det innebär att Fastighetsnytt inleder en rekryteringsprocess för ny vd.

  – Det här är det bästa för att företaget ska fortsätta utvecklas. Vi har på de senaste tio åren vuxit från att vara sju personer till att i dag vara över 20 medarbetare på kontoret. I och med det höga tempot och det stora spannet av verksamheter så krävs det ett tydligt och närvarande ledarskap, samtidigt som vi utvecklar vår affär. Därför tar vi in ny kraft för att hålla ihop kontoret med fokus på att bygga vidare på den starka grupp vi har. Det kommer innebära att jag framöver kan ägna mer tid åt våra kunder och arbeta med att stärka och förbättra både nya och gamla koncept, säger Johan Zetterstedt.

  Från Bonnier finns en uttalad vilja att satsa, med ambitionen att fortsätta utveckla verksamheterna i Fastighetsnytt och Business Arena.

  – Vi planerar att både ta Business Arena till nya marknader, vilket vi börjar med redan i vår med London, samt utveckla nya koncept och affärer. Jag ser fram emot att göra detta tillsammans med Johan och Henrik med ökad intensitet och fokus nu när vi stärker upp ledningsteamet ytterligare genom rekryteringen av en ny vd, säger Anders Eriksson, vd Bonnier News.

  Rekryteringsprocessen har påbörjats och genomförs av Real Competence.

  Fastighetsnytt Förlags AB

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • C: Testa affordable housing i Stockholm

  Bostadsfrågan, Opinion Stora delar av Europa och OECD har omfattande satsningar på överkomliga bostäder, ”affordable housing”, något som Sverige saknar helt. Vi behöver erkänna att regeringen, liksom styret i Stockholm, inte levererat. Det uppenbara i Stockholm och Sverige är att lätta på dyra regleringar för att få ned kostnaderna i utbyte mot att en andel av de som byggs måste hyras ut till lägre hyror. 

 • Linda Rosen blir vd på Lindbäcks

  Norr, Rekrytering Linda Rosén blir vd på Lindbäcks Group AB. Hon kommer närmast från rollen som leancoach på företaget. 

 • Jesús Azpeitia till Tengbom

  Rekrytering Arkitektprofilen Jesús Azpeitia har rekryterats som kreativ ledare för Tengbom i Stockholm. Hans uppdrag är att stärka uttrycket och innovationen i gestaltningen.

 • ANNONS
  • Serneke miljoninvesterar i fjällanläggning

   Hotell Serneke investerar 10 miljoner kronor på Fjätervålen och blir därmed 40-procentiga ägare till fjällanläggningen. Det beslutades på en årsstämma i helgen.

  • Newsec får driftuppdrag

   Hotell Newsec har fått i uppdrag att sköta driften av Blue Hotel på Lidingö, Stockholm. Fokus i det nytecknade uppdraget ligger på teknisk service och drift av alla hotellets faciliteter, inklusive konferens och spa.

 • Miljardorder från Akademiska Hus

  Fastighetsmarknad, Forskning Akademiska Hus har givit NCC i uppdrag att bygga ut Ångströmlaboratoriet vid Uppsala universitet. Ordervärdet uppgår till 915 miljoner kronor. 

 • ANNONS
 • JLL stärker upp retail i Göteborg

  Rekrytering Pernilla Andersson rekryteras till JLL:s kontor i Göteborg där hon ska arbeta med uthyrning av retail. Hon har enligt ett pressmeddelande från JLL många års erfarenhet av kvalificerad rådgivning kopplat till retail.

 • Oscar bildar JV med Starwood

  Bostäder Oscar Properties och den internationella investmentjätten Starwood Capital har bildat ett joint venture kring utvecklingen av Oscars projekt Primus 1 på Lilla Essingen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x