+
Annki Cedervall Foto: Mikael Nordstöm / NPP
 • Annki Cedervall till Ramböll

  PUBLICERAD 2017-10-05 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-10-05 09:46

  Textstorlek

  Dela med andra

  Annki Cedervall blir ny affärsområdeschef med ansvar för arkitektur och kommersiell utveckling på Ramböll. Hon har tidigare jobbat på Ågren, som köptes av Ramböll för ett par år sedan, och kommer närmast från IKEA Retail Centres där hon varit projektledare och utvecklat flera köpcentrum i Skandinavien.

  – Det känns fantastiskt att komma tillbaka och vara med på förändringsresan. Ramböll är i en spännande fas och det är en stor sporre att vara med och bidra, säger hon i ett pressmeddelande.

  – Fram till nu har Ågren och Ramböll mer eller mindre drivits som två parallella bolag. Med Annkis kompetens och erfarenheter kan vi nu integrera bolagen och tillsammans komma ännu närmare våra slutkunder i ett gemensamt erbjudande, säger Niklas Sörensen, vd för Ramböll Sverige, i ett pressmeddelande.

  Den tidigare chefen, Anders Röstlund, kommer att stanna på Ramböll, som senior rådgivare inom projektutveckling.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Risken i kommersiella fastigheter har ökat

  Fastighetsmarknad, Opinion Riksbanken publicerade 2011 en rapport om ”risker på den svenska bostadsmarknaden”. Vi skrev där ett kapitel om den svenska kommersiella fastighetsmarknaden. Vår allmänna bedömning var att den kommersiella fastighetsmarknaden var i balans. När vi nu tar del av statistik från marknaden för kommersiella fastighetsinvesteringar kan vi konstatera att i vissa segment är direktavkastningskraven nere på nivåer som i ett längre perspektiv inte är hållbara.

 • Staten satsar miljoner på innovation

  Digitalt Regeringen satsar 100 miljoner kronor på Smart Built Environment 2016-2019 och därefter utökas nog budgeten för projektet som fortsätter fram till 2028.

 • Skanska säljer vårdboende

  Transaktioner väst Skanska har sålt ett vårdboende i Angered, Göteborg, under uppförande för cirka 240 miljoner kronor. Köpare är Northern Horizons vårdfastighetsfond och hyresgäst blir Ambea.

 • ANNONS
 • Norsk ex-minister till SBB:s styrelse

  Börs, Styrelse Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har kallat till en extrastämma där en av frågorna blir val av ny styrelseledamot. I kallelsen skriver bolaget att aktieägare föreslagit att styrelsen utökas med en person och att man utser Anne-Grethe Strøm-Erichsen till ny ledamot.

 • ANNONS
 • Nästan tusen nya bostäder i Brunnshög

  Bostäder - Syd Byggnadsnämnden har under torsdagen antagit två stora detaljplaner på Brunnshög, Lund. Planerna gör det möjligt att bygga både bostäder, kontor och service.

 • Lund växer inifrån

  Bostäder - Syd I området runt Öresundsvägen, Västerbro, planeras för en omvandling från industriområde till blandad stad. Byggnadsnämnden har godkänt översiktsplanen för vidare beslut av kommunfullmäktige. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x