+
 • Varbergs Stenfastigheter växer

  PUBLICERAD 2017-09-05 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  Varbergs Stenfastigheter gör flera förvärv och växer i Halland. Bolaget köper bostadsfastigheter på flertalet orter i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad. Det handlar om totalt 140 lägenheter som köps av Falkenbergs Fastighets AB, med tillträde den 1 september. Tillsammans med en lokal fastighetsägare har under sommaren ytterligare två fastigheter i centrala Varberg förvärvats med ambitionen att i framtiden skapa en ökad bostadsexploatering och den 6 september köps 28 lägenheter till i Falkenbergs kommun.

  – Vi är glada över att kunna genomföra dessa förvärv som väl kompletterar vårt befintliga bestånd och ökar effektiviteten i vår förvaltning. Totalt har vi ca 600 lägenheter i Halland med egen förvaltningspersonal i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad, säger vd Anders Gidefjord i ett pressmeddelande.

  Under sommaren 2017 har även affärshuset Hajen 11 med cirka 3 000 kvadratmeter färdigställts. Fastigheten är fullt uthyrd.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x