+
Helsingfors.
 • TH Real Estate öppnar kontor i Helsingfors

  PUBLICERAD 2017-09-25 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-25 13:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TH Real Estate öppnar ett nytt kontor i Helsingfors anställer samtidigt Katja Holmström som Senior Portfolio Manager med ansvar för Finland.

  I februari 2017 förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, av Nordic Retail Fund via Barings Real Estate Advisers (BREA). Investeringen gjordes genom European Cities Fund, TH Real Estates pan-europeiska investeringsplattform som lanserades 2016. Som ett led i expansionen i Norden och den ökade närvaron i Finland öppnar nu TH Real Estate ett kontor i Helsingfors. Katja Holmström kommer närmast från en roll som Head of Leasing på fastighetsbolaget Sponda. Hon har tidigare varit Associate Director på Cornerstone Real Estate Advisers och Sales Manager på NCC Property Development.

  -Kamppis utmärkta läge, butiksmix och goda möjligheter till fortsatt utveckling gjorde att vi valde att skala upp vår position i Finland under våren. När vi nu etablerar ett kontor i Helsingfors och välkomnar Katja Holmström som Senior Portfolio Manager tar vi ännu ett viktigt steg in på den finska marknaden, samtidigt som vi ytterligare befäster vår närvaro i Norden, kommenterar Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Politiskt spel stoppar bygge

  Bostadsfrågan Vasakronan presenterar sitt förslag om Kymlinge i februari, men det mesta pekar på att projektet får rött ljus. ”Det är ett otroligt spännande arbete, men vi saknar Sundbybergs stad i utredningen”, säger Per Thiberg på Vasakronan.

 • NCC vinstvarnar – aktien faller brant

  Börs Sex veckor efter att man med omedelbar verkan sparkade vd:n Peter Wågström kommer nu nästa negativa besked från NCC. Bolaget lämnar en vinstvarning för fjärde kvartalet och aktien faller som en sten på börsen.

 • Tecknar stort hyresavtal i Linköping

  Uthyrning Intea har tecknat hyresavtal med Polismyndigheten. De nybyggda lokalerna, belägna i Garnisonområdet i Linköping, omfattar 3635 kvadratmeter. Avtalet löper på i 6 år med ett hyresvärde som uppgår till 6,3 miljoner per år.

 • ANNONS
 • 50-procentig ökning av flerbostäder med trästomme

  Bostäder, Fastighetsmarknad Ny statistik presenterad av Trä- och Möbelföretagen visar en stor ökning på antalet lägenheter i flerbostadshus som byggs med trästomme. Siffran för 2016 landar på 55 procent mer jämfört med året innan, vilket innebär en andel på runt 10 procent av det totala flerbostadsbygget.

 • Swedavia säljer hotellfastighet på Arlanda

  Hotell, Transaktioner Swedavia säljer den nya hotellfastigheten vid Stockholm Arlanda Airport till Wenaasgruppen AS och O.G. Ottersland AS. Värdet uppgår till drygt 1,3 miljarder kronor.

 • Tillvarata digitaliseringens kraft

  Fastighetsmarknad, Krönikor Efter att ha sett många av de branscher på Slush som redan gått igenom en digital förändringsprocess är det tydligt att fastighetsbranschen bara är i början av sin resa.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x