+
Helsingfors.
 • TH Real Estate öppnar kontor i Helsingfors

  PUBLICERAD 2017-09-25 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-25 13:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TH Real Estate öppnar ett nytt kontor i Helsingfors anställer samtidigt Katja Holmström som Senior Portfolio Manager med ansvar för Finland.

  I februari 2017 förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, av Nordic Retail Fund via Barings Real Estate Advisers (BREA). Investeringen gjordes genom European Cities Fund, TH Real Estates pan-europeiska investeringsplattform som lanserades 2016. Som ett led i expansionen i Norden och den ökade närvaron i Finland öppnar nu TH Real Estate ett kontor i Helsingfors. Katja Holmström kommer närmast från en roll som Head of Leasing på fastighetsbolaget Sponda. Hon har tidigare varit Associate Director på Cornerstone Real Estate Advisers och Sales Manager på NCC Property Development.

  -Kamppis utmärkta läge, butiksmix och goda möjligheter till fortsatt utveckling gjorde att vi valde att skala upp vår position i Finland under våren. När vi nu etablerar ett kontor i Helsingfors och välkomnar Katja Holmström som Senior Portfolio Manager tar vi ännu ett viktigt steg in på den finska marknaden, samtidigt som vi ytterligare befäster vår närvaro i Norden, kommenterar Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Risken i kommersiella fastigheter har ökat

  Fastighetsmarknad, Opinion Riksbanken publicerade 2011 en rapport om ”risker på den svenska bostadsmarknaden”. Vi skrev där ett kapitel om den svenska kommersiella fastighetsmarknaden. Vår allmänna bedömning var att den kommersiella fastighetsmarknaden var i balans. När vi nu tar del av statistik från marknaden för kommersiella fastighetsinvesteringar kan vi konstatera att i vissa segment är direktavkastningskraven nere på nivåer som i ett längre perspektiv inte är hållbara.

 • Staten satsar miljoner på innovation

  Digitalt Regeringen satsar 100 miljoner kronor på Smart Built Environment 2016-2019 och därefter utökas nog budgeten för projektet som fortsätter fram till 2028.

 • Norsk ex-minister till SBB:s styrelse

  Börs, Styrelse Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har kallat till en extrastämma där en av frågorna blir val av ny styrelseledamot. I kallelsen skriver bolaget att aktieägare föreslagit att styrelsen utökas med en person och att man utser Anne-Grethe Strøm-Erichsen till ny ledamot.

 • ANNONS
 • Lund växer inifrån

  Bostäder - Syd I området runt Öresundsvägen, Västerbro, planeras för en omvandling från industriområde till blandad stad. Byggnadsnämnden har godkänt översiktsplanen för vidare beslut av kommunfullmäktige. 

 • ANNONS
 • Nästan tusen nya bostäder i Brunnshög

  Bostäder - Syd Byggnadsnämnden har under torsdagen antagit två stora detaljplaner på Brunnshög, Lund. Planerna gör det möjligt att bygga både bostäder, kontor och service.

 • Byggmiljoner läggs i fel kassa

  Ekonomi Förra året fick Trollhättan 18 miljoner kronor av staten för att öka bostadsbyggandet, men pengarna har i stället hamnat i kommunens allmänna kassa. Det rapporterar P4 Väst. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Helsingfors.