+
Joakim Palestro.
 • Ny fastighetschef för Studentstaden

  PUBLICERAD 2017-09-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-09-19 08:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Joakim Palestro blir ny fastighetschef för Studentstaden, är ett av fyra distriktskontor inom Uppsalahem.

  Joakim Palestro har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling på Uppsalahem och haft ledande befattningar vid Högskoleverket. I mitten av oktober avgår Joakim Palestro som ordförande i Uppsala Bostadsförmedling, ett uppdrag som han haft sedan förmedlingen startade för två år sedan. Tidigare har Palestro också varit ledamot i Uppsalahems styrelse.

  Studentstaden består av cirka 4 000 studentbostäder fördelade på områden som Rackarberget, Flogsta, Kåbo och Kapellgärdet. Uppsalahem har ägt Studentstaden sedan 2011 och har sedan dess nyproducerat cirka 350 studentbostäder i Kåbo.

  Palestro tillträder som fastighetschef den 1 oktober 2017.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Risken i kommersiella fastigheter har ökat

  Fastighetsmarknad, Opinion Riksbanken publicerade 2011 en rapport om ”risker på den svenska bostadsmarknaden”. Vi skrev där ett kapitel om den svenska kommersiella fastighetsmarknaden. Vår allmänna bedömning var att den kommersiella fastighetsmarknaden var i balans. När vi nu tar del av statistik från marknaden för kommersiella fastighetsinvesteringar kan vi konstatera att i vissa segment är direktavkastningskraven nere på nivåer som i ett längre perspektiv inte är hållbara.

 • Staten satsar miljoner på innovation

  Digitalt Regeringen satsar 100 miljoner kronor på Smart Built Environment 2016-2019 och därefter utökas nog budgeten för projektet som fortsätter fram till 2028.

 • Skanska säljer vårdboende

  Transaktioner väst Skanska har sålt ett vårdboende i Angered, Göteborg, under uppförande för cirka 240 miljoner kronor. Köpare är Northern Horizons vårdfastighetsfond och hyresgäst blir Ambea.

 • ANNONS
 • Norsk ex-minister till SBB:s styrelse

  Börs, Styrelse Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har kallat till en extrastämma där en av frågorna blir val av ny styrelseledamot. I kallelsen skriver bolaget att aktieägare föreslagit att styrelsen utökas med en person och att man utser Anne-Grethe Strøm-Erichsen till ny ledamot.

 • ANNONS
 • Nästan tusen nya bostäder i Brunnshög

  Bostäder - Syd Byggnadsnämnden har under torsdagen antagit två stora detaljplaner på Brunnshög, Lund. Planerna gör det möjligt att bygga både bostäder, kontor och service.

 • Lund växer inifrån

  Bostäder - Syd I området runt Öresundsvägen, Västerbro, planeras för en omvandling från industriområde till blandad stad. Byggnadsnämnden har godkänt översiktsplanen för vidare beslut av kommunfullmäktige. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Joakim Palestro.