+
 • Catena bygger nytt i Härryda

  PUBLICERAD 2017-09-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-09-19 20:39

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Catena har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Cramo AB som hyr en 3 400 kvadratmeter stor fastighet på Björröds industriområde i Härryda kommun. Fastighetsbolaget investerar 82 miljoner kronor i byggnaden som kommer att uppföras under vintern och man räknar med att den kan tas i bruk under våren 2018.

  Årshyran för anläggningen, som kommer innehålla lager för uthyrningsverksamhet av maskiner, utrustning och lokaler för flyttbara lokaler till byggindustrin samt verkstäder och kontor, uppgår till 6 miljoner kronor.

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x