+
 • Bygger 140 bostäder i Enköping

  PUBLICERAD 2017-09-04 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2017-09-04 15:16

  Textstorlek

  Dela med andra

  SHH Bostad och HSB förvärvar tillsammans två fastigheter i Enköping av TryggHem. Fastigheterna omfattar byggrätter för 140 nya bostäder.

  Detaljplanen beräknas vinna laga kraft under våren 2018 och byggstart beräknas ske etappvis med start under hösten 2018. SHH och HSB förvärvade i juni även fastigheten Kryddgården 6:5 av TryggHem. Kryddgården 6:5 ligger i en angränsande detaljplan som drivs parallellt med en fördjupad översiktsplan för området.

  – I och med dessa förvärv om cirka 140 byggrätter har SHH och HSB nu cirka 300 byggrätter på 50/50 basis i centrala Enköping. Vi ser fram emot att gemensamt tillskapa bostäder i en ort där efterfrågan av ekonomiskt tillgängliga bostäder är god, säger Misha Moeremans, vd och Koncernchef SHH Bostad.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x