+
Anna Winbergh Foto: Humlegården/Conny Fast
 • Anna Winberg till Humlegården

  PUBLICERAD 2017-09-12 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Humlegården förstärker sitt team genom att rekrytera Anna Winbergh som ny marknadsområdeschef.  Hon kommer att ansvara för delar av Humlegårdens bestånd i Stockholms innerstad, däribland bolagets fastigheter på Blasieholmen och T-House på Engelbrektsplan, uppfört 1907–1910.

  – Anna har en gedigen erfarenhet från branschen och blir ett starkt tillskott i både det strategiska och operativa arbetet kring utvecklingen av våra fastigheter, säger Peter Lind, Fastighetschef, Humlegården Fastigheter, i ett pressmeddelande.

  Anna tillträdde sin nya roll i augusti och kommer närmast från Newsec, där hon arbetat som fastighetschef med ansvar för Scius Starwood-portföljen. Hon har även arbetat många år på Atrium Ljungberg, bland annat med Glashuset vid Slussen och Söderhallarna på Södermalm.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x