+
fr.v. Annika Drotz, Christina Hansson, Sofia Törnqvist. Foto: Newsec
 • Newsec får sex nya medarbetare

  PUBLICERAD 2017-08-17 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Newsec anställer sex nya medarbetare i den svenska rådgivningsverksamheten som arbetar med värdering och strategisk analys. Annika Drotz, som kommer närmast från Savills, blir senior auktoriserad värderare.

  – Jag har ju en tydlig retailprofil och det tror jag kommer att vara ett bra komplement till Newsecs befintliga team, säger hon i ett pressmeddelande.

  Christina Hansson, från Huge Fastigheter, kommer att få en nyckelroll inom strategisk analys. Sofia Törnqvist, också från Savills, går in som auktoriserad värderare.

  – Det är verkligen en drömstart på hösten att få välkomna tre så kompetenta personer till gruppen, säger Ulrika Lindmark, ansvarig värdering och strategisk analys på Newsec, i ett pressmeddelande.

  Newsec tar även in tre personer direkt från högskolan. Maryrose David har studerat vid Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH, Alexandra Forss på Cass Business School i London och Madeleine Mannehed vid Linköpings Tekniska Högskola och Industriell Ekonomi på KTH.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Kicki Björklund: Låt hyresgästerna visa vägen

  Krönikor, Valåret 2018 Att bidra till utvecklingen av stadens utsatta områden är ett av fastighetsbranschens absolut viktigaste uppdrag. Som fastighetsägare har vi en direkt påverkan på de miljöer vi verkar i och har därför skyldighet att ta vår del av ansvaret. Men ska det bli skillnad på riktigt måste de boende involveras – hela vägen.  

 • Skanska bygger i Västra Hamnen

  Transaktioner - Syd Malmö stads tekniska nämnd klubbade på tisdagen igenom försäljningen av en fastighet i Västra Hamnen för över 29 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. 

 • Carlsberg hyr lokal av Castellum

  Logistik/Lager Carlsberg Sverige tecknar avtal om en lagerlokal i Rosersberg, strax utanför Stockholm. ”Det är jätteroligt”, säger Anders Hägglund, affärsområdeschef på Castellum.

 • ANNONS
 • Hufvudstaden hyr ut i Göteborg

  Uthyrning väst Hufvudstaden etablerar Galleri Fredstan på Södra Hamngatan 55 i Göteborg. Uthyrningen omfattar 1500 kvadratmeter och galleriet slår upp dörrarna den 16 mars 2018. Det är företaget Nordic Exhibitions och Event AB som ligger bakom satsningen. 

 • ANNONS
 • Gråzon om flyttkedjornas effekt

  Valåret 2018 Att hävda att nybyggnationen resulterar i större rörlighet som frigör billiga bostäder och sänker trösklarna på bostadsmarknaden är ett populärt argument, men det saknas enligt forskare empiriska belägg. Tvärtom fungerar flyttkedjorna såpass dåligt att resurssvaga hushåll ofta hamnar i botten.

 • Riksbyggen växer inom förvaltning

  Fastighetsmarknad, Transaktioner Riksbyggen förvärvar Agenta Förvaltning och utökar därmed affärsområdet fastighetsförvaltning. Det förvärvade bolaget förvaltar 450 bostadsrättsföreningar framför allt i Stockholm. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x