+
Ola Serneke. Foto: Serneke.
 • Juli: Anders Düring utsedd till CFO

  PUBLICERAD 2017-08-07 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:37

  Textstorlek

  Dela med andra

  Serneke Group har utsett Anders Düring som ny CFO. Han har mångårig erfarenhet som finanschef från bolag som KappAhl, Volvo IT och Ballingslöv.

  – Vi har en stabil och väl fungerande ekonomifunktion och med sina värdefulla erfarenheter och kunskaper från börsnoterade bolag kommer Anders att bidra till att vi bättre kan möta morgondagens utmaningar, säger Ola Serneke, vd och koncernchef, i ett pressmeddelande.

  – Jag ser fram emot att kunna vara med när Serneke nu planerar för nästa stora steg och att kunna bidra med min erfarenhet från flera branscher samt kontakter med finansmarknaden, säger Anders Düring, i ett pressmeddelande.

  Genom nyrekryteringar har Serneke på kort tid tillfört ny kompetens inom HR, affärsutveckling och finans.

  – Områden som är avgörande för vår fortsatta framgång.

  Avgående CFO Camilla Heyman går vidare till nya utmaningar.

  – Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till Camilla, som kom in i ett avgörande skede i Sernekes utveckling och gjorde en betydande insats i vårt arbete med att förbereda koncernen inför börsnoteringen i november 2016. Vi önskar Camilla lycka och framgång i framtiden, säger Ola Serneke.

  Anders Düring tillträder tjänsten som CFO under hösten, dock senast i januari 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x