+
Cecilia Fasth Cecilia Fasth. Foto: Castellum.
 • Cecilia Fasth tar över Stena Fastigheter

  PUBLICERAD 2017-07-03 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-07-03 14:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Christel Armstrong Darvik lämnar sin tjänst som koncernchef för Stena Fastigheter vid årsskiftet efter elva år vid rodret och går i pension. Hon ersätts av Cecilia Fasth, som därmed lämnar sin tjänst som vd för region Väst hos Castellum. Det framgår av pressmeddelanden från de båda bolagen.

  Cecilia Fasth anslöt till Castellum-koncernen 2014 när hon blev vd för dotterbolaget Eklandia Fastigheter och i samband med Castellums omorganisation som genomfördes strax innan man köpte Norrporten 2016 blev hon vd för region Väst som var en sammanslagning av Eklandia och Harry Sjögren. Innan dess var hon vice vd för Skanska i Storbritannien.

  Christel Armstrong Darvik har lett Stena Fastigheter sedan 2006 och i en kommentar skriver styrelseordföranden Dan Sten Olsson att han är mycket nöjd med det arbete hon har genomfört och att bolaget har ett välskött fastighetsbestånd med stor potential.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Västerås bygger staden inåt

  Fastighetsmarknad Den nya visionen för Västerås är ”staden utan gränser”. I samma andetag lyckas man bygga väldigt mycket stad just inom stadens gränser genom att omvandla gammal industrimark till blandade stadsdelar med bostäder, arbetsplatser och service. Den främsta symbolen för framåtandan blir nya resecentrum i stadsdelen Kungsängen.

 • Batterifabrik till Skellefteå

  Norr, Samhälle Northvolt meddelar att kampen mellan Skellefteå och Västerås om tillverkningen av lithium-jon batterier slutar med delat ansvar. Fabriken förläggs i Skellefteå medan huvuddelen av forskning och utveckling sker i Västerås.

 • Norsk ex-minister till SBB:s styrelse

  Börs, Styrelse Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har kallat till en extrastämma där en av frågorna blir val av ny styrelseledamot. I kallelsen skriver bolaget att aktieägare föreslagit att styrelsen utökas med en person och att man utser Anne-Grethe Strøm-Erichsen till ny ledamot.

 • ANNONS
  • Planerar 100 nya bostäder i Umeå

   Bostäder - norr Byggnadsnämnden i Umeå har antagit detaljplan för cirka 100 bostäder på Rikshems fastighet på Sandbacka i Umeå.

  • Per Lindblad ny vd på bank

   Rekrytering Landshypotek Bank har utsett Per Lindblad, som varit verksam inom finansiering av fastigheter i över 20 år, som ny vd. Han kommer närmast från SEB.  ”Hans långa erfarenhet från fastigheter är en utmärkt grund”, säger styrelseordförande.

 • Nästan tusen nya bostäder i Brunnshög

  Bostäder - Syd Byggnadsnämnden har under torsdagen antagit två stora detaljplaner på Brunnshög, Lund. Planerna gör det möjligt att bygga både bostäder, kontor och service.

 • ANNONS
 • Catella bildar bolag och köper 72 fastigheter

  Fastighetsmarknad Catella bildar ett nytt bolag – Tre Kronor Property Investment. Ett första förvärv är gjort: 72 livsmedelsfastigheter i södra Sverige. Vd för det nya bolaget blir Michael Johansson, bland annat tidigare vd för ICA Fastigheter. 

 • Lund växer inifrån

  Bostäder - Syd I området runt Öresundsvägen, Västerbro, planeras för en omvandling från industriområde till blandad stad. Byggnadsnämnden har godkänt översiktsplanen för vidare beslut av kommunfullmäktige. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Cecilia Fasth