+
Stefan Sand.
 • Ny chef för affärsutveckling på HSB

  PUBLICERAD 2017-06-29 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-06-29 10:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Stefan Sand har utsetts till chef för den nya affärsutvecklingsenheten  inom HSBs nationella nyproduktionsbolag som verkar utanför Stockholm.

  I rollen ingår bland annat att utveckla långsiktiga relationer med kommuner, fastighetsbolag, markägare och övriga beslutsfattare. Stefan Sand har jobbat som projektledare inom HSB Projektpartner sedan januari 2014. Han tillträder den nya tjänsten den 1 september 2017

  – Vi har höga ambitioner med HSBs nyproduktion och för avsikt att produktionsstarta 1 500–2 000 lägenheter varje år på de marknader vi verkar på. Det innebär att vi ska förvärva minst lika många byggrätter varje år. Det känns bra att Stefan med det nya teamet tar sig an utmaningen tillsammans med övriga för att öka förvärvstakten enligt vår tillväxt- och markstrategi säger, Magnus Ekström, t.f. vd HSB Projektpartner.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Risken i kommersiella fastigheter har ökat

  Fastighetsmarknad, Opinion Riksbanken publicerade 2011 en rapport om ”risker på den svenska bostadsmarknaden”. Vi skrev där ett kapitel om den svenska kommersiella fastighetsmarknaden. Vår allmänna bedömning var att den kommersiella fastighetsmarknaden var i balans. När vi nu tar del av statistik från marknaden för kommersiella fastighetsinvesteringar kan vi konstatera att i vissa segment är direktavkastningskraven nere på nivåer som i ett längre perspektiv inte är hållbara.

 • Staten satsar miljoner på innovation

  Digitalt Regeringen satsar 100 miljoner kronor på Smart Built Environment 2016-2019 och därefter utökas nog budgeten för projektet som fortsätter fram till 2028.

 • Norsk ex-minister till SBB:s styrelse

  Börs, Styrelse Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har kallat till en extrastämma där en av frågorna blir val av ny styrelseledamot. I kallelsen skriver bolaget att aktieägare föreslagit att styrelsen utökas med en person och att man utser Anne-Grethe Strøm-Erichsen till ny ledamot.

 • ANNONS
 • Lund växer inifrån

  Bostäder - Syd I området runt Öresundsvägen, Västerbro, planeras för en omvandling från industriområde till blandad stad. Byggnadsnämnden har godkänt översiktsplanen för vidare beslut av kommunfullmäktige. 

 • ANNONS
 • Nästan tusen nya bostäder i Brunnshög

  Bostäder - Syd Byggnadsnämnden har under torsdagen antagit två stora detaljplaner på Brunnshög, Lund. Planerna gör det möjligt att bygga både bostäder, kontor och service.

 • Byggmiljoner läggs i fel kassa

  Ekonomi Förra året fick Trollhättan 18 miljoner kronor av staten för att öka bostadsbyggandet, men pengarna har i stället hamnat i kommunens allmänna kassa. Det rapporterar P4 Väst. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Stefan Sand.