+
 • NAI Svefa växer och nyanställer

  PUBLICERAD 2017-06-13 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-06-13 15:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  NAI Svefa rekryterar tre seniora fastighetsvärderare och två juniora fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering.

  David Fäldt Uppgard och Karl Hafström Magnérus rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Uppgard har tidigare arbetat på SBAB, Savills och Bryggan. Magnérus har erfarenhet som fastighetsrättslig expert inom Lantmäteriet och som fastighetsvärderare på CB Richard Ellis. Ida Staffas rekryteras till Svefas kontor i Gävle och kommer senast från Skanska i Gävle.

  – Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och våra traditionella tjänster. Inom kort lanserar vi ett dynamiskt gränssnitt där vi kan arbeta gemensamt med våra uppdragsgivare på ett kvalitetssäkrat och informationssäkert sätt, säger Mikael Lundström, koncernchef på NAI Svefa, i ett pressmeddelande.

  I övrigt har Dennis Strid French rekryterats till Svefas kontor i Karlstad och Özge Koyuncu som fastighetsvärderare till Stockholm, båda nyutexaminerade. Samtliga rekryteringar har redan tillträtt sina tjänster.

  – Vi har fortsatt behov av ytterligare resursstärkning ute i landet och har som målsättning att växa med minst tre till detta år,  säger Jan Tärnell, affärsområdeschef, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Ny huvudstad med het fastighetsmarknad

  Fastighetsmarknad, Samhälle Hur anlägger man en i princip ny stad mitt ute på en torr stäpp, och förväntar sig att miljoner människor ska flytta dit? Det var utmaningen för Kazakstan, som 1997 lät flytta landets huvudstad från storstaden Almaty till sömniga Tselinograd 120 mil därifrån.

 • SBB köper tre fastigheter i Norge

  Transaktioner Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har förvärvat norska samhällsfastighetsbolaget Offentlige Bygg AS och därigenom tagit över bolagets tre fastigheter som totalt omfattar 15 200 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Fastigheterna som är belägna i Drammen, Sarpsborg och Arendal är fullt uthyrda.

 • Nya ledamöter i Newsec-styrelse

  Styrelse Ebba Bonde och Filip Truedsson har utsetts till nya ledamöter i styrelsen för Newsec Technical Services AB, ett dotterbolag till Newsec. Ebba Bonde är COO på Anticimex och ska bidra med erfarenheter inom effektivitetsförbättringar och försäljning.

 • ANNONS
  • Vasakronan satsar på teknikenhet

   Ekonomi Vasakronan skapar en ny teknikorganisation byggd för att hitta, utveckla och testa ny teknik. ”Genom det skapar vi ännu bättre förutsättningar att både drifta och utveckla våra fastigheter”, säger Nicklas Walldan.

  • Bonava säljer hyresprojekt i Berlin

   Bostäder Bonava säljer 71 hyreslägenheter och fyra kommersiella lokaler i Berlin, Tyskland, till det kommunala bostadsföretaget Gewobag för cirka 120 miljoner kronor.

 • Hyresgäster får förtur i nyproduktion

  Bostäder Uppsalahem vill skapa högre omflyttning i de äldre fastigheterna med låg hyra och prövar med att ge befintliga hyresgäster förtur till nyproduktion.

 • Två nya detaljplaner antagna i Hyllie

  Bostäder, Syd 445 nya bostäder, två förskolor och en grundskola. Det är innehållet i de två detaljplaner i Hyllie som på fredagen antogs av Malmös stadsbyggnadsnämnd. 

 • Serneke bygger åt Stockholmshem

  Bostäder Stockholmshem har tecknat ett totalentreprenadsavtal med Serneke för uppförandet av 160 bostäder i Årsta i södra Stockholm. Ordervärdet uppgår till 330 miljoner kronor. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x