+
 • NAI Svefa växer och nyanställer

  PUBLICERAD 2017-06-13 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-06-13 15:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  NAI Svefa rekryterar tre seniora fastighetsvärderare och två juniora fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering.

  David Fäldt Uppgard och Karl Hafström Magnérus rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Uppgard har tidigare arbetat på SBAB, Savills och Bryggan. Magnérus har erfarenhet som fastighetsrättslig expert inom Lantmäteriet och som fastighetsvärderare på CB Richard Ellis. Ida Staffas rekryteras till Svefas kontor i Gävle och kommer senast från Skanska i Gävle.

  – Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och våra traditionella tjänster. Inom kort lanserar vi ett dynamiskt gränssnitt där vi kan arbeta gemensamt med våra uppdragsgivare på ett kvalitetssäkrat och informationssäkert sätt, säger Mikael Lundström, koncernchef på NAI Svefa, i ett pressmeddelande.

  I övrigt har Dennis Strid French rekryterats till Svefas kontor i Karlstad och Özge Koyuncu som fastighetsvärderare till Stockholm, båda nyutexaminerade. Samtliga rekryteringar har redan tillträtt sina tjänster.

  – Vi har fortsatt behov av ytterligare resursstärkning ute i landet och har som målsättning att växa med minst tre till detta år,  säger Jan Tärnell, affärsområdeschef, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Nationellt fokus på arkitektur

  Arkitektur Bostadsdebatten har de senaste åren handlat om hur många, snabbt och billigt bostäder ska kunna byggas. Men hur har den snabba takten påverkat den arkitektoniska kvalitén på det som byggs? Det frågar sig bland annat regeringen – som nu startat arbetet med att ta fram en nationell arkitekturpolicy.

 • Masthuggskajen går ut på granskning

  Bostäder, Väst Detaljplanen för Masthuggskajen, en del av Göteborgs stora stadsutvecklingsprojekt Älvstaden, går ut på granskning under sommaren. 1 200 bostäder och 6 000 nya arbetsplatser ingår i planen.

 • Regeringen har valt det tuffaste alternativet

  Fastighetsmarknad Regeringen har presenterat ett nytt skatteförslag som bland annat innebär en minskad rätt till ränteavdrag. Förslaget går snart ut på remiss och väntas kunna träda ikraft i mitten av 2018. Fastighetsnytt har ställt fem korta frågor till Ulla Werkell.

 • ANNONS
  • Mengus säljer Sthlm HUB

   Fastighetsmarknad Mengus säljer tomträttsfastigheten Sthlm HUB till Union Investment. Fastigheten på Vasagatan 12 mitt emot Stockholms Centralstation, som köptes av Mengus i december 2014, är fullt uthyrd. De största hyresgästerna är Daniel Wellington, Cerner och Meritmind.

  • Castellum satsar på digitalisering

   Kontor Castellum initierar ett pilotprojekt som drivs av det egna innovationslabbet Castellum Next20 och sjösätts inom kort. Förhoppningen är att förenkla livspusslet för de 250 000 människor som arbetar i bolagets 700 fastigheter.

 • Regeringen: ”byggrätter ska bebyggas”

  Bostadsfrågan Regeringen startar en ny utredning som ska säkerställa att byggrätter som redan finns i detaljplaner också bebyggs. Utredare blir Vänsterpartiets bostadspolitiska talesperson Nooshi Dadgostar.

 • ANNONS
 • Hyr ut i The Block

  Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Byggmax om 2 100 kvadratmeter kontor i fastigheten The Block i Solna.

 • JM bygger 240 bostäder i Österåker

  Bostäder JM säljer en fastighet och förvärvar två i Österåker norr om Stockholm. De förvärvade fastigheterna beräknas kunna utvecklas till 240 nya bostäder.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x