+
 • NAI Svefa växer och nyanställer

  PUBLICERAD 2017-06-13 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2017-12-27 11:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  NAI Svefa rekryterar tre seniora fastighetsvärderare och två juniora fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering.

  David Fäldt Uppgard och Karl Hafström Magnérus rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Uppgard har tidigare arbetat på SBAB, Savills och Bryggan. Magnérus har erfarenhet som fastighetsrättslig expert inom Lantmäteriet och som fastighetsvärderare på CB Richard Ellis. Ida Staffas rekryteras till Svefas kontor i Gävle och kommer senast från Skanska i Gävle.

  – Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och våra traditionella tjänster. Inom kort lanserar vi ett dynamiskt gränssnitt där vi kan arbeta gemensamt med våra uppdragsgivare på ett kvalitetssäkrat och informationssäkert sätt, säger Mikael Lundström, koncernchef på NAI Svefa, i ett pressmeddelande.

  I övrigt har Dennis Strid French rekryterats till Svefas kontor i Karlstad och Özge Koyuncu som fastighetsvärderare till Stockholm, båda nyutexaminerade. Samtliga rekryteringar har redan tillträtt sina tjänster.

  – Vi har fortsatt behov av ytterligare resursstärkning ute i landet och har som målsättning att växa med minst tre till detta år,  säger Jan Tärnell, affärsområdeschef, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Motstå marshmallows i frågan om naturreservaten

  Opinion Fler stadsnära naturreservat borde vara en prioritet för långsiktiga fastighetsägare och en självklarhet för alla politiska partier under kommande mandatperiod. Ändå har frågan hamnat i en för mig snedvriden debatt som riskerar att motverka våra gemensamma intressen. Det är dags att gå samman!

 • Consid expanderar i Sundsvall

  Uthyrning – norr Diös hyr ut ytterligare ytor i fastigheten Riksbankshallen i centrala Sundsvall till IT-bolaget Consid. Consid är befintlig hyresgäst i fastigheten och senast i höst expanderade man till nya ytor i huset.

 • Nytt vårdboende i Danderyd

  Fastighetsmarknad Vectura Fastigheter bygger nytt vård- och omsorgsboende i Danderyds kommun. Äldreboendet består av 65 lägenheter där Aleris Omsorg bedriver verksamheten. Byggstart är planerad till hösten 2019.

 • ANNONS
 • Nya studentbostäder i Stockholm

  Bostäder Veidekke bygger 107 nya studentbostäder i Hägersten i södra Stockholm. Projektet sker som totalentreprenad med ett ordervärde på 127 miljoner kronor.

 • ANNONS
 • Structor startar nytt bolag

  Nyheter Amela Muhovic och Per-Erik Knapp startar nytt bolag inom Structor. Bolaget har inriktning på projekt-och byggledning, besiktning inom bygg- och anläggning samt projektringsledning. Verksamheten kommer bedrivas i hela Uppland med utgångspunkt i Uppsala.

 • Victoria Park stoppar samarbete

  Fastighetsmarknad väst Victoria Park avbryter sitt samarbete med den entreprenör i Göteborg som av polisen misstänks ha kopplingar till kriminell verksamhet. Detta trots att bolaget inte har hittat några konkreta bevis.  

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x