+
Karin Strömberg Ekström. Fotograf: Beatrice Graalheim.
 • Ny vd för Huge Fastigheter

  PUBLICERAD 2017-05-17 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-05-17 10:20

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Karin Strömberg Ekström har utsetts till ny vd för Huge Fastigheter. Hon kommer närmast från Fastighets AB Förvaltaren.

  Huge Fastigheter AB kommer i slutet av 2017 att delas i två nya bolag: Huge Bostäder AB och Huddinge Samhällsfastigheter AB. Karin Strömberg Ekström blir vd för Huge Bostäder. Hon tar då över från Greger Nilsson som varit tillförordnad vd för bolaget sedan Sophia Mattsson-Linnala slutade i september 2016.

  Närmast har Karin Strömberg Ekström varit chef för förvaltning och uthyrning och medlem i ledningsgruppen på Förvaltaren. Dessförinnan var hon boservicechef och personalansvarig på Stiftelsen Stockholms Studentbostäder samt bland annat utredningschef och chef för uthyrningen på AB Botkyrkabyggen.

  – Jag är glad att kunna välkomna Karin Strömberg Ekström till Huge. Med Karin får vi ett tydligt fokus på bostäder och på den viktiga förvaltningen av Huge Bostäders fastighetsbestånd, säger Gunilla Helmerson (M), ordförande i Huge Fastigheters styrelse.

  Karin Strömberg Ekström tillträder sin nya tjänst senast den 1 september.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Karin Strömberg Ekström. Fotograf: Beatrice Graalheim.