+
Carin Lembre.
 • Nyréns rekryterar utifrån

  PUBLICERAD 2017-04-04 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-04-04 15:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Carin Lembre, med en bakgrund inom affärsutveckling,  tillträder rollen som chef för Nyréns affärsområde Boende, kultur & rekreation.

  Carin Lembre kommer närmast från Six Year Plan där hon arbetat som konsult inom affärsutveckling. Hon har också varit projektledare för utställningen i svenska paviljongen på World Expo i Shanghai 2010.

  – Vi spetsar kompetensen i Nyréns ledningsgrupp genom ytterligare en viktig rekrytering. Carins drivkraft som teamledare, strategiska förmåga och erfarenhet från andra branscher är en vitamininjektion och en viktig pusselbit i vår ambition att fortsätta ligga i framkant bland Nordens arkitektkontor, säger Tomas Alsmarker, vd på Nyréns, i ett pressmeddelande.

  Nyréns team för Boende, kultur & rekreation består av 35 arkitekter och byggnadsingenjörer.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Bostadspolitiken under lupp

  Bostadsfrågan Vad har egentligen hänt sedan valet 2014? Med bara ett år kvar till nästa val sammanfattar vi några av de viktigaste bostadspolitiska händelserna och låter flera experter uttala sig i ämnet. ”Det finns problem som har växt de senaste åren, så är det svårt att ge bostadspolitiken ett högt betyg”, säger Hans Lind, professor inom fastighetsekonomi.

 • Nu byggs Oceanhamnen

  Fastighetsmarknad - Syd Ett stenkast från Knutpunkten i Helsingborg pågår nu utvecklingen av ett helt nytt affärsdistrikt – Oceanhamnen Waterfront Business District som beräknas bli klar år 2020.

 • Amasten rekryterar från Rikshem

  Rekrytering Amasten har rekryterat Magnus Jägre till rollen som hållbarhetschef. Han kommer närmats från Rikshem där han varit CIO och innan dess arbetade han som global driftschef på H&M:s IT-avdelning.

 • ANNONS
 • Tummen ned för Nobel Center

  Fastighetsmarknad Riksantikvarieämbetet avslår detaljplanen för Nobel Center på Blasieholmen. ”Det är glädjande att Riksantikvarieämbetet sågar förslaget”, säger Björn Tarras-Wahlberg.

 • ANNONS
 • Tecknar stort avtal med Swedbank i Sundbyberg

  Uthyrning Fabege har tecknat ett grönt hyresavtal med Swedbank omfattande 16 500 kvadratmeter i fastigheten Grand Central Sundbyberg där banken samlokaliserar flera olika funktioner. Kontorsdelen är därmed fullt uthyrd.

 • Einar Mattsson bildar nytt bolag

  Fastighetsmarknad, Rekrytering Förvaltningsenheten inom Einar Mattsson kommer från den första oktober övergå till ett nytt bolag. Vd för det nya bolaget blir nuvarande affärsområdeschef, Mikael Dimadis.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Carin Lembre.