+
Eva Nygren.
 • Nygren invald i Tyréns styrelse

  PUBLICERAD 2017-04-20 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2017-04-20 07:31

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Eva Nygren, tidigare vd på Sweco Sverige och koncernchef på Rejlers, är ny ledamot i Tyréns styrelse. Även Ulrika Francke har valts in i bolagsstyrelsen.

  Eva Nygren har bland annat varit investeringsdirektör på Trafikverket, vd på Sweco Sverige och koncernchef på Rejlers. Hon är aktiv i bolagsstyrelser som JM AB, Uponor Oy och Ballingslöv AB.

  Även Ulrika Francke, avgående vd på Tyréns, har valts in i bolagsstyrelsen. Hon har tidigare varit vd på SBC och gatu- och fastighetsdirektör samt stadsbyggnadsdirektör i Stockholms stad.

  – Vi är mycket glada över att ha rekryterat två av branschens mest välrenommerade personer till bolagets styrelse. Deras kompetens inom stadsutveckling, digitalisering och konsultverksamhet kommer att bli mycket värdefull för Tyréns fortsatta utveckling, säger Per Anders Örtendahl, ordförande i ägarbolaget Sven Tyréns stiftelse.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Eva Nygren.