• Bygger 250 hyresrätter i Stockholm

  PUBLICERAD 2016-01-19 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-01-20 13:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  NREP och SHH Bostad bildar ett utvecklingsbolag där de gemensamt ska bygga två hyresprojekt i Stor-Stockholm. Totalt ska 250 hyresrätter för unga byggas i Huddinge och Tumba.

  – Genom samarbetet med SHH Bostad skapar vi en effektiv plattform för att snabbt kunna erbjuda attraktiva hyresrätter, dels på mark som vi äger idag, men även i framtida projekt, säger Rickard S. Dahlberg, CIO och Partner NREP.

  Det ena projektet omfattar cirka 150 hyresrätter i punkthus. De kommer att ligga i Visättra Ängar i Huddinge, söder om Stockholm.

  Misha Moeremans D'Emaus. Foto: SHH.

  Misha Moeremans D’Emaus. Foto: SHH.

  Det andra projektet omfattar cirka 100 hyresrätter och ligger i Tumba.

  – Inflyttning av hyresrätterna planeras till 2017-2018, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd på Svenska Hyreshus.

  Redaktionen

  Källa: SHH Bostad

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Visionsbild: Nacka kommun.

  2 100 nya bostäder i Sickla

  Bostäder Stadsdelen Sickla utanför Stockholm har de senaste åren genomgått stora förändringar. I ett nytt planprogram vill Nacka kommun nu bygga ytterligare 2 100 nya bostäder – i takt med att tunnelbanan byggs ut.

 • Rekryterar affärsutvecklare

  charlotte-hogberg

  Rekrytering Besqab har anställt Charlotte Högberg som ny affärsutvecklare för vårdfastigheter.

 • Vill bygga 1 000 nya bostäder i Limhamn

  Bostäder Magnolia Bostad köper en fastighet i Bunkeflostrand, Limhamn i Malmö. Totalt omfattar den 92 000 kvadratmeter mark, där bolaget ska driva detaljplan för hela 1 000 nya bostäder.

 • ANNONS
 • Ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm

  Rekrytering Sven von Randow är utsedd till ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm och efterträder Marie Öhrström, som under hösten 2016 började arbeta på Fastighetsägarna Sverige.

 • Vad gör Riksbanken?

  Riksbanken. Foto: Sverrir Thór.

  Börs, Ekonomi På torsdagen meddelar Riksbanken sitt senaste räntebeslut och med tanke på den inflationsmätning som presenterades för september har osäkerheten kring beslutet vuxit. Det kan nämligen vara så att den stigande inflationstrenden är bruten, något som skulle kunna leda till ytterligare en räntesänkning.

 • Ytterligare fyra lämnar Concent

  Rekrytering Fyra medarbetare kommer att lämna fastighetsbolaget Concent, ”inför de kommande strukturförändringarna”. Så sent som förra veckan lämnade bolagets vd, efter knappt två månader på posten.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived