• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Lämna denna tom:

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • malmö högskola

  Morot eller piska – incitament i fastighetsförvaltningen

  Forskning Incitament för fastighetsförvaltningar att hålla en god servicenivå handlar inte om monetära morötter och vinande piskor. Det handlar istället om viljan att göra ett bra jobb och bygga goda relationer på en personlig nivå. Men, hur får då beslutsfattare i kommersiella fastighetsbolag förvaltningsorganisationen att prestera?

 • Vill stoppa planer på nytt Sergels torg

  Hästskon 12. Bild: Vasakronan/Marge.

  Fastighetsmarknad Stadsmuseet vill stoppa Vasakronans planer för bankkvarteret vid Sergels torg i centrala Stockholm, efter att de granskat planerna i ett remissutlåtande.

 • Catenas Tribona-bud förklaras ovillkorat

  Börs, Bud på Tribona Catenas offentliga uppköpserbjudande av Tribona var villkorat av ett beslut om nyemission av aktier vid en extra bolagsstämma. På måndagen fattades beslut, och budet förklaras därmed ovillkorat.

 • ANNONS
  • Lindholm ny vd på Tarpen

   Rekrytering Jonas Lindholm blir ny VD för Tarpen Nordic AB. Han är sedan tidigare styrelseordförande i bolaget, och kommer även fortsatt att vara det. Lindholm har tidigare varit vice vd och koncernkreditchef för Föreningsbanken och kommer närmast från Aareal Bank där han var vd och ansvarig för den nordiska verksamheten.

  • Bild: MKB Fastigheter.

   Säljer 550 byggrätter till MKB

   Bostäder, Transaktioner NCC säljer en del av stadsutvecklingsområdet Limhamns läge i Malmö till kommunala MKB för 254 miljoner kronor. Affären omfattar cirka 550 byggrätter. När området är färdigutvecklat kommer det att finnas cirka 1 500 nya bostäder.

 • 47 procent drabbas av bostadsbristen

  Bostadsfrågan 2015 Åtta av tio svenskar är missnöjda med boendesituationen, visar en ny undersökning. Den visar också att 47 procent påverkas själva av bostadsbristen eller har en närstående som gör det.

 • ANNONS
 • Bygger 250 bostäder i Mölndal

  Bild: Veidekke/Sweco.

  Bostäder Veidekke bygger 250 nya bostäder i Mölndal utanför Göteborg. Bostäderna byggs vid golfanläggningen Hills Golf & Sports, i anslutning till Sandsjöbacka Naturreservat.

 • Vitartes förvärvar i Hagastaden

  Transaktioner Hemsös och SveaNors gemensamt ägda projektutvecklingsbolag Vitartes förvärvar ytterligare mark i den Hagastaden. Köpeskilling uppgår till 202 miljoner kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived