• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Kungsleden

  HFD nobbar Kungsleden

  Börs, Fastighetsmarknad Kungsleden meddelade på fredagen att Högsta förvaltningsdomstolen avslagit bolagets ansökan om prövningstillstånd för de domar som Kammarrätten avkunnade i början på april. Det rör sig om en del av de skattetvister bolaget haft i sina paketeringsmål där Skatteverket ej har medgivit avdrag för nedskrivning av lagerandelar vid externa förvärv under taxeringsåren 2006-2008.

 • Utvärdering av Hammarby Sjöstad

  Sofie Pandis Iveroth

  Hållbarhet Forskningsresultat från KTH visar att man i planeringen av den nya stadsdelen lyckades lyfta integreringen av miljöarbetet till en ny nivå, både nationellt och internationellt. Men man kunde ha nått ännu längre, menar Sofie Pandis Iveroth som utvärderat Hammarby Sjöstads miljöprofilering.

 • Peab bygger i Helsingborg

  Fastighetsmarknad Peab har fått uppdraget att uppföra en ny vårdbyggnad om 40 000 kvadratmeter på sjukhusområdet i Helsingborg. Beställare är Region Skåne och projektet genomförs som samverkansentreprenad

 • ANNONS
 • Balder köper för halv miljard

  Transaktioner Fastighets AB Balder förvärvar fastigheten Göteborg Masthugget 11:13 i centrala Göteborg för 570 miljoner kronor. Säljare är HSB Göteborg.

 • ANNONS
 • Victoria Park köper 3 100 lägenheter

  Bostäder, Transaktioner Victoria Park AB betalar 1,7 miljarder för en bostadsfastighetsportfölj om totalt cirka 3 100 lägenheter med en uthyrbar yta om 244 000 kvadratmeter, belägen i Eskilstuna.

 • Akelius förvaltningsresultat stiger avsevärt

  Fastighetsmarknad Akelius Residential redovisar ett driftnetto på 503 miljoner kronor för årets andra kvartal, en ökning med 75 miljoner kronor jämfört med motsvarande kvartal ifjol och då hyresintäkerna ökat med 114 miljoner kronor steg överskottsgraden med 1,3 procentenheter till 57,2 procent. Förvaltningsresultatet stiger med imponerande 65,5 procent till 187 miljoner kronor för kvartalet.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived