• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Lars Fröjd

  ”Utred förfarandet i stället för avgäldsnivån”

  Krönikor Min mening är, att en specialdomstol med fokus på hög värderingsteknisk kompetens på sikt skulle minska antalet processer och kraftigt förkorta handläggningstiderna i de processer som ändå blir av, skriver Lars Fröjd.

 • Ökad sannolikhet för höjd ränta i USA

  Janet Yellen. Foto: Federal Reserve.

  Börs, Ekonomi Argumentet för att höja amerikanska centralbankens viktigaste styrränta, Fed Funds Rate, har stärkts under de senaste månaderna. Det säger centralbankschefen Janet Yellen som på fredagen talade på den årliga centralbankskonferensen i Jackson Hole i Wyoming i USA.

 • Kungsleden hyr ut i Västerås

  Uthyrning Kungsleden har tecknat hyresavtal med tre olika hyresgäster i Västerås, om totalt 5 400 kvadratmeter. Största hyresgästen är Migrationsverket som flyttar in på drygt 3 000 kvadrat.

 • ANNONS
  • Beslut om nytt IKEA i Göteborg

   Handel Kommunstyrelsen i Mölndal utanför Göteborg beslutade igår att anta detaljplanen för Kållered köpstad. Det innebär bland annat att ett nytt IKEA varuhus och ett nytt shoppingcenter ska byggas.

  • Daniel Öhman. Foto: OBOS.

   OBOS satsar på kommersiellt

   Rekrytering Bostadsleverantören OBOS anställer Daniel Öhman som chef över sitt nya affärsområde, kommersiell projektutveckling.

 • Lånar 460 miljoner grönt

  Börs Nya Svensk Fastighetsfinansiering meddelade på torsdagen att man emitterat nya gröna säkerställda obligationer till ett nominellt värde om 460 miljoner kronor.

 • ANNONS
 • Nordic PM förvärvas av Fastator

  Joakim_Orthen_Nordic_PM

  Fastighetsmarknad Nordic PM:s ägare Joakim Orthén och Aktiebolaget Fastator har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Nordic PM, som därigenom kommer att bli ett helägt dotterbolag till Fastator.

 • Wingårdhs i Stockholm får ny kontorschef

  Arkitektur, Rekrytering Arkitekten Johan Eklind blir ny kontorschef på Wingårdhs Stockholmskontor. Han lämnar därmed jobbet som uppdragsledare på Göteborgskontoret.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived