• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Påskbanner

  Glad Påsk

  Samhälle Glad Påsk önskar vi på Fastighetsnytt. Hemsida och nyhetsbrev rullar igång som vanligt tisdag den 22/4.

 • Lindberg Göransson i Jernhusens styrelse

  Kerstin Lindberg Göransson

  Rekrytering I samband med årsstämman i Jernhusen AB den 28 april kommer Kerstin Lindberg Göransson att föreslås som ny ledamot till styrelsen.

 • Hushåll som tar bostadslån har råd

  Bostadsvalet 2014, Ekonomi Enligt Finansinspektionen har de som har stora bostadslån i regel tillräckliga marginaler för att klara av såväl högre räntor som inkomstbortfall. De flesta har besparingar och god utbildning. Om det finns ett problem när det gäller skuldsättningen i det svenska samhället är det snarast de med låga inkomster som lider av det. Det framkom under ett SNS-seminarium om de svenska hushållens belåning.

 • ANNONS
 • Länsförsäkringar ökar i Kungsleden

  Börs Länsförsäkringar Fondförvaltning köpte på onsdagen 17 006 aktier i Kungsleden och äger efter affären 6 832 750 aktier i bolaget. Det motsvarar 5,01 procent av kapitalet och föranleder ett flaggningsmeddelande till Finansinspektionen.

 • ANNONS
 • Hyr ut på Sveavägen 44

  Sveavägen 44

  Uthyrning Fora flyttar sitt kontor till Diligentias nybyggda kontorsfastighet på Sveavägen 44 i Stockholm. De hyr hela kontorsytan på sjätte våningen som är 3 836 kvadratmeter stor.

 • Balder onsdagens draglok

  Börs Efter tre dagar med sjunkande kurser kom fastighetsindex tillbaka med en knall på onsdagen. Index steg med 1,6 procent vilket är betydligt mer än övriga börsen som steg med 1 procent.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived