• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Kristina Grange

  Planerarnas röst

  Krönikor I Liftarens guide till Galaxen upptäcker huvudpersonen en dag att huset han bor i håller på att demoleras. Att han inte har skaffat sig information om detta, genom att i tid ha tagit sig till kommunhusets utställningsavdelning, belägen i dess strömlösa källare, för att med ficklampa leta upp det utställda planförslaget och där klaga på det, kan givetvis inte lastas någon annan än honom själv.

 • ”Bränn en bil – få ett jobb”

  Ilija Batljan, Sharam Rahi, Gerda Larsson och Samir Sabri.

  Samhälle Rädda poliser, statliga låtsasprojekt, såld allmännytta och växande gängkriminalitet. Vem bär ansvaret för tryggheten och kriminaliteten i de svenska städerna?

 • HSB och Skanska vinnare i Rekryteringsbarometern

  Fastighetsmarknad HSB och Skanska är årets vinnare i Rekryteringsbarometern. 2015 års upplaga av undersökningen är den tionde i raden och för andra året i rad tar HSB hem segern i klassen fastighetsbolag.

 • ANNONS
  • Bolånen ökade med 164 miljarder

   Ekonomi Den årliga tillväxttakten för utlåning till hushåll från monetära finansinstitut (MFI) ökade med 0,2 procentenheter, från 6,3 procent i mars till 6,5 procent i april.

  • Köper i Falkenberg

   Transaktioner Varbergs Stenfastigheter förvärvar genom dotterbolag tre fastigheter innehållande 47 lägenheter och 15 lokaler i Falkenberg.

 • Nordisk byggmarknad

  Fastighetsmarknad NBO, Housing Nordic, startar projektet Byggherrar i Norden med sikte på att öka konkurrensen och pressa kostnaderna.

 • ANNONS
 • Mäklar 10 miljoner aktier i D. Carnegie

  Börs ABC har mäklat 10 miljoner aktier i D. Carnegie & Co. Aktierna mäklades klockan 08.19 i morse, till ett värde av 57,50 kronor per aktie, vilket motsvarar en summa på totalt 575 miljoner kronor.

 • NCC bygger bostäder i Köpenhamn

  Bostäder NCC ska bygga bostäder på Islands Brygge i Köpenhamn, åt den danska pensionsfonden Pension Danmark. Ordern är värd 360 miljoner kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived