• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Illustration: Petter Furå.

  Antalet studentbostäder ökar igen

  Bostäder SCBs senaste siffror om bostadsbyggandet visar att antalet byggda studentbostäder ökar för femte året i rad. Mest bygger Stockholms och Skånes län.

 • Ett steg närmare nya Hisingsbron

  Den nya Hisingsbron. Bild: Arpeggio.

  Infrastruktur Mark- och miljööverdomstolen meddelade i veckan att det tidigare tillståndet att bygga den nya Hisingsbron ligger fast, efter att åtta kommuner hade överklagat.

 • Ytorna krymper när priserna stiger

  Bostäder I en bostadsrapport från Skanska konstaterar man att landets lägenheter har krympt sedan åttiotalet. De bostäder som byggs idag är lika små till ytan som de lägenheter som byggdes under 1960-talet.

  • Stabilt kvartal av Sagax

   Börs Sagax redovisar ett driftnetto på 293 miljoner kronor för årets första kvartal och förbättrar driftnettot med 38 miljoner kronor jämfört med motsvarande kvartal ifjol.

  • Bild: Abacus.

   Bygger bostadsrätter i Kärrtorp

   Bostäder Abacus, ett helägt dotterbolag inom Järntorget-koncernen, har tilldelats en markanvisning i Kärrtorp i södra Stockholm. Anvisningen omfattar 200 bostadsrätter.

 • Mathias Grahn blir marknadschef på Peab

  Rekrytering Mathias Grahn blir marknadschef på Peab Fastighetsutveckling, som planerar flera större kontorsprojekt de närmsta åren de svenska storstäderna. Grahn blir även uthyrningschef.

 • ANNONS
 • 34 603 färdigställda bostäder förra året

  Bostäder

  Bostäder Förra året färdigställdes 34 603 bostäder i nybyggda hus. Av dessa finns en majoritet i flerbostadshus, drygt 25 500. I flerbostadshus färdigställdes 23 procent fler bostäder än 2014.

 • Anna Rex går från White till Arkitema

  Rekrytering Arkitema Architects rekryterar Anna Rex som nu affärsområdeschef för stadsplanering i Sverige. Hon kommer närmast från White arkitekter, där hon varit ansvarig arkitekt.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived