• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Sommarbanner

  Trevlig sommar!

  Nyheter Nu är sommaren här och Fastighetsnytts redaktion stänger över semesterperioden. Vi är tillbaka i början på augusti med nyheter på hemsidan och i nyhetsbrev. Trevlig sommar!

 • Miljonprogrammen ett prioriterat område

  Veronica Palm. Foto: Mattias Fröjd.

  Bostäder, Bostadsvalet 2014, Business Arena Sista passet under Business Arena Almedalen bjöd på utfrågning av Veronica Palm (S), bostadspolitisk talesperson. Hon gjorde klart att skattekommitténs förslag kommer att få det tufft i en socialdemokratisk regering och hon ser miljonprogrammen som ett prioriterat område.

 • D. Carnegie tillträder HBS II:s bestånd

  Börs, Bostäder Samtliga villkor för D. Carnegie & Co:s köp av Hyresbostäder i Sverige II AB:s fastighetsbestånd är ny uppfyllda och D. Carnegie har på fredagen tillträtt HBS II:s fastigheter. Enligt ett pressmeddelande från D. Carnegie blir man nu Sveriges största börsnoterade renodlade fastighetsbolag.

 • ANNONS
 • Sweco rustar upp Getingmidjan

  Börs, Infrastruktur Trafikverket har anlitat teknikkonsultbolaget Sweco för uppdraget att rusta upp den så kallade Getingmidjan, Sveriges hårdast trafikerade järnvägssträcka. Sträckan ligger mellan Stockholms central och Stockholms södra och passeras av över 600 tåg varje dag.

 • ANNONS
 • Ny rekordnotering på börsen

  Foto: Sverrir Thór

  Börs Riksbankens beslut att sänka reporäntan gav börsen en rejäl skjuts på torsdagen. Som Fastighetsnytt rapporterade på torsdagen steg fastighetsindex och när börsen stängde portarna på torsdagen låg index på 1 629,2 vilket är den högsta stängningskursen någonsin.

 • Stabilt andra kvartal av Fabege

  Börs Fabege redovisar ett driftnetto på 389 miljoner kronor för årets andra kvartal enligt bolagets delårsrapport som offentliggjordes på fredagen. Det är kvartalets första rapport och den bådar gott inför sommarens rapportsäsong.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived