• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Starwood köper SveaReal

  Transaktioner I samband med att Starwood Capital Group förvärvar DNB NOR Eiendomsinvest I ASA innebär det att man också köper SveaReal, totalt uppgår transaktionen till 11 miljarder norska kronor och ser ut att bli årets största affär i Norden.

 • Atrium Ljungberg gör miljardförvärv

  Point Liljeholmen

  Transaktioner Atrium Ljungberg har tecknat avtal om förvärv av fastigheten Point Liljeholmen i Stockholm. Förvärvet sker via en bolagsaffär med ett underliggande fastighetsvärde om 1,1 miljarder kronor.

 • Oscar förvärvar kvarter av Vasakronan

  Transaktioner Oscar Properties har tecknat avtal om att förvärva kvarteret Primus 1 på Lilla Essingen i Stockholm av Vasakronan. Köpeskillingen är cirka 920 miljoner kronor och tillträde sker när pågående detaljplaneförändring vinner laga kraft.

 • ANNONS
 • Första allmännyttan med grön obligation

  Fastighetsmarknad, Hållbarhet Allmännyttiga bostadsbolaget Förvaltaren i Sundby har emitterat en grön obligation. Syftet med emissionen är att finansiera ombyggnationen av fastigheten Banken 9 vid Sundbybergstorg.

 • ANNONS
 • Samhällsfastigheter – ett medel för tillväxt

  Åsa Henninge

  Krönikor I den nya ekonomiska geografin flyttar inte längre människor dit jobben finns utan omvänt flyttar jobben dit människor vill bo. Utifrån det perspektivet vinner den som kan skapa den miljö där man helst vill leva.

 • Wihlborgs etablerar MTN-program

  Fastighetsmarknad Wihlborgs Fastigheter har etablerat ett MTN-program med en ram om 4 miljarder kronor. Syftet är att möjliggöra emissioner av icke säkerställda företagsobligationer.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived