• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Karachi

  Karachi – en stad i världsklass?

  Internationellt, Samhälle Karachi är Pakistans ekonomiska centrum. Här finns landets största hamn och den största internationella flygplatsen. Staden har vuxit med cirka 5 000 procent på 70 år – utan någon tydlig planering. Inom loppet av 15 år förväntas staden som planerades för 3,5 miljoner invånare passera 30-miljoner strecket.

 • Föreslår sänkt tak på ränteavdrag

  Stefan Attefall

  Samhälle Sänk taket på ränteavdraget samtidigt som man ser över kapitalbeskattningen. Det föreslår Stefan Attefall, tidigare bostadsminister, i ett inlägg på Di Debatt på torsdagen.

 • Inrättar strategiråd för markutveckling

  Bostadsfrågan 2015 Vid Stockholms stads exploateringsnämnds sammanträde 20 augusti togs beslut om att inrätta ett strategiråd som ska lyfta frågor om miljö, kostnader och arkitektur i staden.

 • ANNONS
  • Concent säljer 760 lägenheter

   Börs, Bostäder Concent Holding säljer fastigheter under uppförande med 760 lägenheter, för ett totalt värde om 1 133 miljoner kronor. Köpare är investmentbolaget Nischer AB.

  • Andreas Joons.

   Skanska får ny pressekreterare

   Rekrytering Andreas Joons rekryteras som pressekreterare på Skanska Sverige. Han kommer närmast från Nyhetsbyrån Direkt där han varit börsreporter i tio år, och bland annat ansvarat för bevakning av byggbolag.

 • Uppdrag ska förenkla planprocesser

  Bostadsfrågan 2015 Regeringen gav idag Boverket i uppdrag att utarbeta vägledning och anordna kompetensinsatser för att snabba på planprocesserna, i samverkan med länsstyrelser och Sveriges kommuner och Landsting.

 • ANNONS
 • Wästbygg bygger i Kungsbacka

  Bild: Werner Arkitekter AB.

  Bostäder Wästbygg blir entreprenör för det nya bostadskvarteret Tölö Gårdar utanför Kungsbacka. Ordervärdet för totalt 79 lägenheter är 95 miljoner kronor. Beställare är Sverigehuset i Göteborg.

 • Gröna obligationer för nyproduktion

  Fastighetsmarknad Linköpings kommunala bostadsbolag Stångåstaden ger ut gröna företagsobligationer för att finansiera renoveringar och nyproduktion. Under de kommande fem åren planerar bolaget att bygga 2 400 nya bostäder och renovera upp till 2 500 bostäder.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived