• Hus 9 i Kista fullt uthyrt

  PUBLICERAD 2013-02-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2013-02-19 11:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan kommer inom kort att påbörja arbetet med att bygga en 19 000 kvadrameter stor kontorsfastighet i Kista Terrass. I och med att bolaget nu tecknat ett 12-årigt hyresavtal med en blivande hyresgäst är hela fastigheten uthyrd. Första inflyttning planeras ske under första kvartalet 2015.

  För att bygga hus 9, som fastigheten kallas, investarer man cirka 480 miljoner kronor. Projektet är ett ett av tre pågående nybyggnadsprojekt i Stockholm i Vasakronans regi och sammanlagd uthyrbar yta i dessa tre projekt är 43 000 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande från Vasakronan

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Balder säljer för 800 miljoner

  Börs, Transaktioner Fastighets AB Balder har, i två olika transaktioner, avtalat om att sälja fastigheter via bolagsöverlåtelser till ett fastighetsvärde om cirka 800 miljoner kronor. Köpare är Stendörren och Oscar Properties.

 • Ny avdelningschef på Hifab

  Rekrytering Hifab anställer Erik Junker som ny avdelningschef till kontoret i Malmö.

 • Det går åt rätt håll

  Börs, Fastighetsmarknad Diös Fastigheter redovisar ett driftnetto på 201 miljoner kronor för årets tredje kvartal och ökar därmed driftnettot med 4 miljoner kronor från motsvarande kvartal ifjol, detta trots att intäktssidan är oförändrad på 324 miljoner. Det innebär per definition att överskottsgraden, som vd Knut Rost på bolagets kvartalspresentation på fredagen konstaterar att han ser som ett mått på effektivitet, stiger med 1,2 procentenheter till 62 procent.

 • ANNONS
  • Mäklar för 17,6 miljoner

   Börs Danske Bank mäklade på fredagseftermiddagen inbördes en post om 200 000 aktier av serie B i Balder. Det motsvarar 0,1 procent av aktierna i serien.

  • Skara_skola

   Peab bygger i Skara

   Fastighetsmarknad Peab har fått uppdraget att planera, projektera och bygga en ny 7-9 skola i Skara kommun. Beställare är Skara kommun och kontraktssumman uppgår till cirka 220 miljoner.

 • Stabilt kvartal av Kungsleden

  Börs, Fastighetsmarknad Kungsleden redovisar ett driftnetto på 403,8 miljoner kronor för årets tredje kvartal, en ökning med 94,3 miljoner jämfört med motsvarande kvartal ifjol. Det förklaras som tidigare i år av att bolagets förvärv av GE Real Estates svenska fastighetsportfölj nu ingår i resultatet vilket det inte gjorde ifjol.

 • ANNONS
 • Ny marknadschef på Tengbom

  Emelie Mannheimer

  Rekrytering Emelie Mannheimer blir arkitektkontoret Tengboms nya marknads- och kommunikationschef.

 • Svagare förväntningar om finansieringsklimatet

  Fastighetsmarknad Catellas kreditbarometer CREDI för oktober 2014 indikerar att tillgången på finansiering inte förväntas förbättras ytterligare de kommande tre månaderna.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived