+
 • Jobba på Business Arena

  PUBLICERAD 2012-01-30 AV Marcus Bergstrand
  UPPDATERAD: 2016-02-09 16:54

  Vi söker studenter som är intresserade av att arbeta som värdar på Business Arena! Som värd kommer du att jobba med registreringen av evenemangets deltagare och talare. I rollen ingår även att finnas tillgänglig för våra besökare och bistå med enklare information och hänvisningar. I mån av tid kommer du även att få möjlighet att besöka de olika företagen i deras montrar och mingla med våra kunder.

  En ersättning på 500 kronor/dag kommer att utbetalas. Fika, lunch och enklare tilltugg ingår.

  Är du intresserad av att jobba som värd på Business Arena? Kontakta Erica eller Anette!

  Erica Gustavsson, erica.gustavsson[a]fastighetsnytt.se
  Anette Udd, anette.udd[a]fastighetsnytt.se

  2 kommentarer

  1. Linnea settergren 2016-01-15

   Hej!

   Det vore jättekul och givande att få medverka som värd under Business Arena.
   Jag har en utbildning inom Event Management och läser just nu mina sista månader till Fastighetsförvaltare.

   Tidigare har jag arbetat som värd på bland annat Turmässan på Svenska Mässan samt Matmässan på Eriksberg och det är alltid ett väldigt trevligt sätt att möta människor och arebeta med service.

   Hör gärna av er!

   Vänligen,
   Linnea Settergren

   Reply

  2. Pontus Aronsson 2015-07-28

   Hej,
   Jag är väldigt intresserad av att vara med och hjälpa till under business arena. Jag har tidigare varit med att arrangerat UF-mässa och jobbar just nu som projektledare på Drivhuset samtidigt som jag studerar fastighetsekonomi (sista året).

   Hör gärna av er vid intresse,

   Vänliga hälsningar
   Pontus Aronsson

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Bostadspolitiken under lupp

  Bostadsfrågan Vad har egentligen hänt sedan valet 2014? Med bara ett år kvar till nästa val sammanfattar vi några av de viktigaste bostadspolitiska händelserna och låter flera experter uttala sig i ämnet. ”Det finns problem som har växt de senaste åren, så är det svårt att ge bostadspolitiken ett högt betyg”, säger Hans Lind, professor inom fastighetsekonomi.

 • ”Fastigheter fortfarande bästa alternativet”

  Fastighetsmarknad Det är en fortsatt stabil bostadsmarknad med goda fundament när man tittar på befolkningstillväxt, urbanisering, låga räntor, höga transaktionsvolymer och låga yielder. Det visar Newsec Property Outlook, som släpps på onsdagen under Business Arena.

 • Cushman & Wakefield rekryterar två

  Rekrytering Henrik Lettesjö och Fredrik Rost har rekryterats till affärsområdet Valuation & Advisory på Cushman & Wakefield.

 • ANNONS
 • Amasten rekryterar från Rikshem

  Rekrytering Amasten har rekryterat Magnus Jägre till rollen som hållbarhetschef. Han kommer närmats från Rikshem där han varit CIO och innan dess arbetade han som global driftschef på H&M:s IT-avdelning.

 • ANNONS
 • Nu byggs Oceanhamnen

  Fastighetsmarknad - Syd Ett stenkast från Knutpunkten i Helsingborg pågår nu utvecklingen av ett helt nytt affärsdistrikt – Oceanhamnen Waterfront Business District som beräknas bli klar år 2020.

 • Tummen ned för Nobel Center

  Fastighetsmarknad Riksantikvarieämbetet avslår detaljplanen för Nobel Center på Blasieholmen. ”Det är glädjande att Riksantikvarieämbetet sågar förslaget”, säger Björn Tarras-Wahlberg.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x